Febra la indigestie?
Raspunsuri - Pagina 2
musetto spune:
mayaione, multumesc, o sa tin cont de tot ce s-a scris aici si de-acum o sa stiu si eu cum sa reactionez, desi sper sa nu mai fie cazul... Acum suntem in perioada de recuperare, e vioaie fata si papa supa :)
philip spune:
musetto, eu zic sa nu fie stomach flu si daca asta e, nu trebuie sa-i mai oferi mancare, incearca sa o mentii hidratata si din momentul in care nu mai vomita, incearca dieta brat (bananans, rice, appleasauce, toast). pedialyte cate putin, sau chiar sprite si multa sanatate. eu nu i-as da supa de legume, mai ales ca s-a stricat la burtica.
philip
37weeksbabyboy
mommyandreea
musetto spune:
Andreea, era cat pe ce sa iti raspund ca numai asta accepta, de aceea ii dau, dar am zis sa incerc si toast-ul dupa ce am citit mesajul tau. Si minune, l-a acceptat si pe asta! Multumesc si sarcina usoara in continuare, nu mai e mult :)
Ana_Alx spune:
musetto de la deshidratare brusca(voma sau diaree) se face febra-fara dubiu- si poate fi uneori chiar maricica(am patit-o) ,in functie de organism si de nivelul de deshidratare(de cata cantitate de minerale pierde).Pe langa febra pot aparea frisoanele,tot din cauza deshidratarii.Prin voma pierde potasiu mult: incearca sa ii dai banana caci are nivel ridicat de potasiu,si in rest regim alimentar....cu fiimiu am avut anul trecut un episod urat de tot,si febra l-a tinut chiar cateva zile...nu facea febra decat o data pe zi,dar ideea e ca facea,si i s-a tras tot de la o indigestie
philip spune:
Musetto, multa sanatate, virusul asta trece in cateva zile, asigura-te ca e hidratata si nu-ti fa probleme ca nu mananca.
da, mai e tare putin, martea viitoare
philip
37weeksbabyboy
mommyandreea
Luna1 spune:
Musetto pupam printesa dulce abia acum am vazut ca e bolnavioara.
Eu zic ca a fost un stomach bug, enterocolita (virus care aici e destul de frecvent) si care de obicei se manifesta cu febra si voma in jet. Se recomanda electrolitii (cum am vazut ca i-ai dat) lichide clare (apa sucuri clare fara pulpa) si cand da semne de foame toast. Trece cam in doua zile eu deja sunt experta. Am avut unul zilele trecute doar eu si baietii, din fericire Adelise nu a luat de data asta.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
musetto spune:
Ana_Alx, ai mare dreptate, si fiica-mea a tot facut febra pana ieri dimineata. Azi am insistat si cu banana si a acceptat-o si pe asta. E semn bun, de-acum cred ca "isi drumul" din nou la mancare.
Lunita, pup si eu doua stelute dulci :) Intr-adevar, si la noi a durat cam doua zile partea mai rea.
Andreea, iti tin pumnii sa ai o nastere cat mai usoara!
Multumesc inca o data la toata lumea. Cu cat am invatat de la voi, pot sa incep sa dau consultatii la mine in oras .
Aldebaran spune:
Eu, din pacate, n-am ce sfat sa-ti dau, ca n-am patit asta niciodata cu fii-miu dar iti urez rabdare si multa sanatate pentru fetita!