Trotineta reglabila in inaltime-maner ???

Trotineta reglabila in inaltime-maner ??? | Autor: szivarvany

Link direct la acest mesaj

Spuneti-mi va rog daca aveti pentru copii trotinete si daca ati gasit vreun model reglabil in inaltime la maner.

Are cineva acest model : http://www.mvsports.com/p-139-barbie-tri-scooter.aspx ???

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Sa inteleg ca niciun copil pe DC nu are trotineta ???

-------
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Daria, noi nu avem inca, dar e pe lista de asteptare. E f. frumos modelul ales, oare gasim si in Romania? Cam cat costa?

Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiccutza spune:

noi avem doua trotinete,ambele reglabile.nu avem modelul ales de tine(avem cu Winx si Gormiti).
noi le-am luat aici cu 25 de euro una.

MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
http://chiccutza.weblog.ro/photoblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paisacodruta spune:

Buna,
Noi avem modelul respectiv..se gasesc si in Romania la 150 ron.
Ce pot zice de model e urmatorul lucru...sunt ff stabile avand 3 roti, fetita mea de aproape 3 ani se descurca ff bine cu ea imediat a invatat sa merga...de jos pana la manesr tricicleta are 59 cm.
O zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paisacodruta spune:

Citat:
citat din mesajul lui paisacodruta

Buna,
Noi avem modelul respectiv..se gasesc si in Romania la 150 ron.
Ce pot zice de model e urmatorul lucru...sunt ff stabile avand 3 roti, fetita mea de aproape 3 ani se descurca ff bine cu ea imediat a invatat sa merga...de jos pana la maner tricicleta are 59 cm cu manerul lasat pana jos, dar se mai poate ridica cativa centimetri.
O zi buna

Mergi la inceput

Marea mea dilema ramane inaltimea trotinetei in comparatie cu inaltimea fie`mi, ea avnd spre 115-120 cm ca inaltime si nu stiu cum ii vine trotineta

-------
-------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Daria, noi avem o trotineta cu 2 roti si cu inaltime reglabila, cred ca cea cu 3 roti e pentru copii mai mici?

I-a cumparat-o maica-mea, asa ca nu stiu sa-ti spun detalii, vroiam doar sa spun despre faptul ca are 2 roti si nu 3

Edit: si manerul e reglabil pe inaltime, cred ca merge si pentru 1.50, la kilograme tine parca pana la 100

Mergi la inceput

Adina, Giulik e mai chicken si e musai cu 3 roti altfel nu o conving nici picata cu ceara sa incerce

-------
-------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Am vazut chiar azi in Cora trotineta asta si mi s-a parut ca e cam mica pentru varsta fetitei tale (e de-o seama cu fetita mea si imi pot da seama). Cred ca pana in 3 ani jumate - patru ani ar merge, dar dupa... e cam mica. Poate doar daca vrei s-o iei pentru scurta vreme, pana se obisnuieste, iar dupa aia sa iei una mai maricica.
Eu cand i-am luat bicicleta, erau cu roti de 14 si cu roti de 16 inch. Ea vroia de 14 pentru ca mergea mai usor pe ea, dar sotul a insistat sa ia de 16. Ea nu si nu, a plans sa-i luam mica, dar era clar prea mica. Acum ma bucur ca am luat de 16. E buna si acum si o sa mai fie buna vreo doi ani.
Poate ar fi bine sa faca o incercare cu trotineta cuiva, doua trei ture, apoi ii iei una mai mare direct.

Mergi la inceput

http://www.thetoyshop.com/SuperSavings/Outdoor/Bubblegum-Scooter/EPN323220
am comandat aceasta trotineta, dupa lungi cautari
scrie 5 ani +, si e rozalie

-------
-------

Mergi la inceput