Cum tratati virozele?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikita spune:

Multe lichide( ceai, sucuri daca de porto. nu atunci de mere, de morcovi) in fine ce-i place mai mult copilului. La febra supozitoare cu propifenazona iar pentru nas infundat folosesc cu succes balsam de la Wick " BabyBalsam" produs in Germania de Procter &Gamble.
Sanate bebelusului . Ne vom ruga pentru el.Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikita spune:

quote:
Originally posted by nikita

Multe lichide( ceai, sucuri daca de porto. nu atunci de mere, de morcovi) in fine ce-i place mai mult copilului. La febra supozitoare cu propifenazona iar pentru nas infundat folosesc cu succes balsam de la Wick " BabyBalsam" produs in Germania de Procter &Gamble.
Sanate bebelusului . Ne vom ruga pentru el.Pupici.

FARA ANTIBIOTICE. Doar daca exista si infectie in gat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa spune:

Eu stiu de la pediatra ca virozele nu se trateaza cu antibiotice. Imi spune sa ii dau antitermice, multe ceaiuri, miere de albine, bioparox, leacuri babesti, claritine sau peritol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

De cate ori dadea semne, fornaia un pic sau tusea razlet foloseam ambroxol, 5 pic de 3 ori pe zi cam 5 zile si spray Marimer in nasuc. Marimer folosim aproape zilnic pt. curatatul nasului, nu da dependenta. Pana acum Vladut 1 an si 2 luni nu a fost niciodata bolnav.
Multa sanatate la bb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mazarica spune:

Noi racim foarte usor. Ca tratament folosim :
- foarte mult ser fiziologic caldut. ii fac spalaturi, pentru a scoate toti mucisorii. Acestia daca ajung in stomacel il deranjeaza la burtica, si dam din lac in put.
Apoi in nasucul curatat punem 2 picaturi de Pivalone de 3 ori pe zi. Pentru gat exista un spray Hexoral, un puf tot de 3 ori pe zi.
-Vitamina C
- Nurofen sirop , daca are febra .
Oricum , la fiecare raceala, indiferent cat de mica e, eu merg la doctor .Mi-a mai dat uneori KETOF-seara si Ospen -sirop - antibiotic.
Cand avea Vladut 4 luni , a racit, l-am tratat dupa indicatiile medicului pediatru- de familie , fara antibiotic , iar intr-o saptamana am fost in spital, unde am stat 2 saptamani pe injectii si alte medicamente.
Doctorita din spital, mi-a explicat ca cei mici nu mai sunt rezistenti cum erau copii acum cativa ani, din cauza poluarii. Bucurestiul e foarte infect si de aceea raceala nu trece de multe ori daca nu-i dam antibiotic. Iar o raceala netratata poate lasa urme urate.
Multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

alexutza mea are si ea o viroza, a luat-o de la mine:((( mi-a atat de mila de ea caci are doar 5 luni si corpusorul ei este chinuit de tuse.
ii dau ambroxol, ii pun ser fiziologic in nasuc si scot mucisorii cu pompita (si tzipaaaaaaaaaa), si pt ca are si roshu in gat si a facut o infectie la ochisor ii dau amoxicilina pt copii. tare as fi vrut sa evit antibioticile, dar se vede ca nu am scapat. in rest ii pun mai multa lamaie in piure si ii dau o fiola de vit. C la 2 zile.
sper sa se termine cu raceala asta.deja o are de 1 saptamana.

ariel
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc1
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.
Viroza este pe trecute. Stefan nu face nici febra, nici nu tuseste, primeste sucul de portocale care este preferatul lui. Am fost cu el la medicul neonatolog sef de la Maternitate si mi-a zis ca ii va trece repede, plamanii nu sunt afectati , nici rosu in gat nu are, sa folosesc doar ser fiziologic si ser efedrinat 1%.
Azi-noapte a fost bine, a dormit fara sa se mai trezeasca. Sa speram ca nu va mai dura mult. Numai nasul ne da de furca...
Sanatate bebeilor vostri.
Nicoleta.

Mergi la inceput