Refuza siropurile medicament.

Refuza siropurile medicament. | Autor: ANDREEA11

Link direct la acest mesaj

Va rog sa ma ajutati cu sfaturi pentru administrarea siropurilor. Cris este racit, febra si tuse , si refuza orice fel de sirop. Am incercat cu forta si apoi isi face sila singur. Am incercat sa-i distrag atentia cu lucruri ce-l pasioneza, DEGEABA. Am incercat cu lingurita, direct din sticla, siringi diferite...nu mai pot.
Rog sfaturi si ajutor.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alra spune:

noi am zis la sirop "bun", am luat si noi si am lipait din buze mmmm si l-am dat pe post de recompensa (cand avea vreo 1.5-2 ani) acum are 3 ani si in continuare siropul a ramas ca super-waw-mama-ce-bun asa ca il cere singura

o alta solutie e sa il pui in iaurt sau un pic de suc, insa ceva ce stii sigur ca termina.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

nu exista acelasi medicament in varianta supozitor sau tablete care se topesc in gura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Daca-l refuza indiferent de forma de administrare, inseamna ca-i displace gustul. Incerca sa-l amesteci in ceva, sa nu simta gustul si sa nu stie. Baietelul meu vomita numai cand vedea lingurita cu sirop, dar cu siringa aceea speciala de la Nurofen l-a baut intotdeauna.
Pt febra da-i antitermic supozitor.
Mindy, ce bine ar fi sa existe.
Andreea, insanatosire grabnica puiutului!

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Si la noi e greu cu siropurile, acum ii dau Imuno baby ptr ca de vreo 4 zile ii curge nasucul.
Am incercat si cu seringa Nurofen, dar rezultate 0.
Cel mai usor reusesc sa-i dau direct cu lingurita, numai daca il tin eu in brate si controlez eu situatia. La modul ca il tin strans si nu poare riposta. Tot un fel de fortzat.
Il mai pacaleam cu laptic: faceam laptic, i-l aratam, el se aseza la mine in brate si se freca la ochisori, ca si cand i-ar fi somn, iar cand deschidea gurita mare in asteptarea lapticului, hop mami cu siropelul.
Multa sanatate lui Cris, Andreea si multi pupici de la noi sa se faca repede bine!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Stelele care cad, nu pier! Stelele care cad, se duc pe un alt cer!Ramas bun, steluta iubita si scumpa, Emma!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici scump!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

La noi a functionat intr-un final cu pipeta, dar tot a necesitat un minim de cooperare.

Daca e vorba de antitermice, am folosit mereu supozitoare.

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Nana si de la noi pupici.
Problema e ca atunci cand i le bag cu forta, dupa ce le inghite isi face sila singur sa le dea afara. Mor de nervi, si siropul asta e fff bun la gust. Are gust de cirese si nici un iz de medicament. Nu stiu ce sa-i mai fac. E capos si nu vrea sa coopereze deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gargoyle spune:

La fel face si fetita mea. De buna voie nu inghite nimic atunci cand e bolnava. Siropurile i le dau in ceai (cu lamaie ca sa acopere dulceata siropului) sau lapte cu putin nesquick sau cacao. In cazul Panadol/Nurofen inlocuiesc cu supozitoare.

Mami de pisicuta (28.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

la noi functioneaza cu o seringa obisnuita putin cate putin

montajehttp://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=723fab81f8b97578bfaf88

Tudor ,Ale ,si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

la inceput asa facea si fetita mea, refuza orice fel de metoda foloseam-lingurita, seringa, o mai pacaleam ca ii dau suzeta si bagam in gurita lingurita, dar chinul era prea mare. Acum eu ii administrez siropurile medicament in laptic dimineata si seara pt ca ea bea tot biberonul, am mai incercat sa i le pun doar in tetina si sa o pacalesc ca si cand i-as fi dat ceva cu biberonul, dar se intampla sa mai curga din tetina si astfel nu ii mai dadeam toata cantitatea de medicament. Inclusiv vigantolul i-l dau tot in lapticul de dimineata. Acum sper sa isi faca efectul daca il dizolv in atata lichid...

Mergi la inceput