Mamici si burtici din Montreal
Raspunsuri - Pagina 5
Daiana30 spune:
Unde gasesc horoscopul copiilor ca m-am tot uitat si n-am dat de el.
Merci anticipat!!
Daiana si bebeul Aris
f irewall spune:
quote:http://www.desprecopii.com/info.asp?ID=233
Originally posted by Daiana30
Unde gasesc horoscopul copiilor ca m-am tot uitat si n-am dat de el.
Merci anticipat!!
Daiana si bebeul Aris
ungureaa spune:
Revin si eu cu vesti, sint la lucru, iar baiatul meu scump sta cu taticul lui acasa ! Insa acum il cam dor dintii pe Gabriel, caci ii cresc 6 deodata, asta inafara de cei doi de jos care ii are iesiti. Insa cind imi zimbeste, uit de tot !!!!!!!
Va pup si poate ne vedem la un moment dat cu toate !
Adina si Gabriel
f irewall spune:
quote:
Originally posted by ungureaa
Revin si eu cu vesti, sint la lucru, iar baiatul meu scump sta cu taticul lui acasa ! Insa acum il cam dor dintii pe Gabriel, caci ii cresc 6 deodata, asta inafara de cei doi de jos care ii are iesiti. Insa cind imi zimbeste, uit de tot !!!!!!!
Va pup si poate ne vedem la un moment dat cu toate !
Adina si Gabriel
Tot Gabriel?
Si bebele meu tot Gabriel este, dar deocamdata fara dinti!
Daiana30 spune:
Eu nu mi-am botezat copilul dupa datina, din pacate, la 6 saptamani. Vine mama mea sambata si o sa il botez la sfarsitul lunii ianuarie sau inceputul lui februarie. Problema este ca nu stiu ce sa fac. Am posibilitatea sa chem preotul acasa deoarece avem niste cunostinte dar lumea m-a sfatuit sa il botez in biserica pentru ca e baietel si trebuie sa il bage il Altar. Ce sa fac?
Voi cum ati procedat? La ce biserica v-ati botezat copii? Si nu in ultima instanta de unde ati cumparat hainutele pentru botez.
Numai bine!!!
Daiana si bebeul Aris
oanagabriela spune:
Noi am botezat-o pe Antonia acasa cind avea 5 luni. Am avut multi invitati, a fost f.frumos.
Hainutele de botez le-am cumparat pe St-Hubert (la Montreal), sint citeva magazine cu lucruri de copii, inclusiv de botez, f.frumoase. Antonia a avut o rochita superba, sosete cu dantela, pantofiori de satin. Nici macar nu au costat mult.
Sa-ti traiasca bebelusul si va bucurati de el.
f irewall spune:
quote:
20 nov, ziua mea :-)), da "saracu" scorpion....
Sa va traiasca bebeii si sa va bucurati de ei.
E cam greu de stat in casa cu un copil mic iarna aici, baiatul meu e nascut in septembrie si am simtit ca ma urc pe pereti in concediul de maternitate ca nu prea se putea iesi mult (sau deloc) pe afara si de mall-uri eram satula.
Numai bine,
Mihaela
Scuza-ma Mihaela ca nu ti-am raspuns. De abia acum am citit topicul cu atentie si ... am vazut mesajul tau.
Dar ca sa ma recompensez, o punem de-un chef pe 20 nov?