Zana Florilor - Rochita pentru serbare

Zana Florilor - Rochita pentru serbare | Autor: andreoti

Link direct la acest mesaj

Suntem in grupa mica,si vom fi "zana florilor".Daca ati avut acelasi rol,sau ati vazut ceva asemanator,sau pur si simplu,aveti idee pentru un model de rochita de zana florilor plus accesorii,va rog sa imi scrieti.As vrea sa aibe ceva deosebit,...sa zic ceva trendy,insa care sa poata sa poarte si ulterior, si in alte ocazii.Probabil ca zanele in general au rochii lungii,insa eu visez la ceva scurt,cu aripioare de fluturas,insa tot ce am gasit eu pe net(modele) nu e tocmai ceea ce visez.Orice idee care va trece prin minte e binevenita.Multumesc anticipat!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Mie imi place www.beckersbakeryanddeli.com/images/Cakes/Fairy%20blue%20flowers.JPG" target="_blank">asta

Uite aici sunt cateva modele.

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Eu nu-s maestra la cusut. Asa ca o bluzita simpla cu model mittel si matasos si o fustita de petale asortata.
Un fluturas desenat pe un obraz.
In plus am incercat sa o gandesc mai de lunga durata pentru ca ei iau costumele si se mai joaca si apoi... asa zana noastra avea aripi ca sa zboare din floare in floare

cam ca aceasta : http://shamrockrosetreasures.flyingcart.com/images/Lavender-Flower-Fairy-Stamp-P-i16.jpg

ii poti aduga o bentita cu antene, o galetusa sa adune polen, doua trei firisoare de care sa fie agatati bondarei sau libelule...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

eu i-as cumpara o rochita alba - scurta si i-as coase din diferite materiale de diferite culori niste floricele pe ea.

Motivul se poate repeta - pe rochita florile, pe cap o mica palarioara tot cu petale atarnand si eventual de marginea de jos a rochitei - ceva petale din aceleasi materiale/culori folosite pentru florile de pe rochita.

si bineinteles nelipsitele aripioare ale unei zane si eventual o bagheta magica.

dupa serbare sa ne pui poze sa-ti vedem printesa. oki?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Daca vrei rochita scurta, pe care sa o mai foloseasca si dupa aceea, poti sa ii adaugi (doar pt serbare) o trena sau o mantie transparenta cu flori si fluturasi, chestii de genul asta. Dar sa fie numai pana la calcaie, ca sa nu se impiedice in ea . Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Pe cap, daca iti vine mai usor, poti sa-i faci coronita din diverse "flori". Se pot cumpara de la florarii de-alea panzate si cu codite de plastic puse pe sarme. Se modeleaza fff usor.
Pe spate, pelerina pe care o impodobesti cu diverse floricele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

fluturas de dimensiune mare (din voal pus pe sarma) am vazut la Kaufland...inainte de Paste sau la Lida, acelasi model, dar foarte scump.Tot la Kaufland aveau diverse floricele din fetru sau din voal
....

Oana siCati mica (1 an si 8 luni)

CATI POZE NOI

Povestea iepurasului Bocanila

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreoti spune:

Va multumesc foarte mult pentru raspunsuri.Inca nu am reusit sa o finalizez, dar in mare e "trasata".Va fi o rochita alba nu foarte lunga javascript:insertsmilie(''),pe care am cusut o gramada de floricele din material(care au costat mai mult decat rochita),in spate aripioare de fluturas,care sunt foarte colorate,de parca ar fi zana curcubeu,si are bagheta legata de aripioare,daca apasa pe un buton incepe sa lumineze aripioarele si bagheta,sau poate chiar sa si cante,are si microfon incorporat,poate sa faca karaoke:D(la cat am dat pe ele,pot fi catalogata nebuna),si cosuletul cu flori e o super ideea, si nu in ultimul rand pictatul pe fata,la care sunt antitalent,asa ca am ceva actibild cu fluturasi ,flori,si i le voi aplica pe obraji.Coronita de pe cap,cea din flori tra sa mai studiez,am intrat prin florarii dar nu am gasit nimic care sa mearga,eventual din flori naturale,desi ea vrea coronita de printese.:D Multumesc inca o data celor care mi-au scris.Multi vor zice ca rau sunt dusa cu pluta,ca exagerez sau ma rog ceva de genul:D, insa cand o vad pe ea fericita,eu sunt de mii de ori mai fericita,creste inima in mine:).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Koko76 spune:

Buna Andreoti! De unde ai luat aripioarele si restul ca si fiica-mea are nevoie de aripi si bagheta? mersi

Mergi la inceput

andreoti - vrem poze - sa nu ne uiti!

pupici printesei tale

Mergi la inceput

andreoti - a postat azi cineva pe DC acest www.benefisshop.com/pdf_files/benefis_fairy-tale_characters_ro.pdf" target="_blank">link. Direct la tine m-am gandit.
Salveaza-ti-l pentru urmatorii ani - cine stie ce personaj va mai trebui sa intruchipati.

Mergi la inceput