Ma uit acum la "Miss Europa " in direct si sint surprinsa sa constat ca nu exista si o "Miss Rominia" in concurs ,oare chiar asa am ajuns sa nu participam nici macar la acest concurs,de ce oare?!stie cineva ?
Aura&Luca,18 luni
Nu stiu motivul insa ,din cate am observat eu nu prea se mai aude de Romania nici in sport.oare sa fii devenit Romania kiar atat de neinsemnata???Pacat ,tare pacat in Romania sunt fete frumoase e de necrezut ca nu a fost bagata in seama la un concurs de frumusete.
Cu drag, Erykutza ---„@un de aici din si
Da chiar asa,unde sunt romancele noastre,mei ? Ce noi nu facem parte din Europa ?
De multe ori am impresia ca nu...
***Alba***
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album%20principal&mid=499&cid=78
Si eu am pus aceasta intrebare, chiar dupa ce am vazut Miss Univers anul acesta. Lipsa de sponsori, parca cineva a raspuns, face ca Ro sa nu participe la concursuri.
Garo
Sanatate, ca-i mai buna ca toate.
Aurelia, si eu eram tare socata aseara...Mai ales ca era si Miss Bulgaria si Miss Albania...
Cu bine,
Elena
Si eu am fost dezamagita cind am vazut ca nu e nici o romanca in concurs.Dar mi-a mai trecut un pic supararea cind am vazut ca a cistigat o fata die est!!!Bravo Miss Ungaria,ma bucur pentru ea.
Pupici fetele
Corina si Anna nazdravana
Quand on veut une chose, tout l'univers conspire à nous permettre de réaliser notre rêve.
( Paolo Coelho)
yap, si io m-am mirat grozav, am tot sperat pina la ultima prezentare ca va aparea si-o romancuta...
m-am mai linistit cind am realizat ca nici miss italia n-a trecut pe-acolo...