Cu 3 zile inaintea nasterii
Raspunsuri - Pagina 4
mitub spune:
Draga Irinutza,
Sper ca intre timp te-ai mai linishtit, atat tu, cat si puiutza ta. Inteleg ca cezariana te-a cam secat de puteri, si poate si de aia te simti obosita, vlaguita, fara lapte etc. Cand am citit ce ne-ai povestit m-am revazut pe mine, in urma cu mai mult de 2 ani. am trecut prin aceleasi faze ca si tine, insa eu am facut febra de la lapte vreo 4 zile, cand bebitza a fost super cuminte si a dormit, iar apoi ne-a mai luat ea la intrebari... Cu laptele eu zic sa nu-ti faci griji, daca bebe creste e totul in regula, desi poate tie ti se pare ca nu mai ai destul. Imi amintesc si eu ca dupa cele 4 zile de care ti-am zis eram vlaguita, plangeam continuu si mi se parea ca Miruna mea nu va creste nicodata...am alaptat-o pana la 7 luni, cand am intarcat-o pe motive de plecat din tara (fara ea).
Asha ca stai linistita, odihneste-te cat poti de mult si te asteptam pe forum ca sa te mai relaxezi...
Pupici la mamici si nani la bebici!
Boga
Irinutza spune:
Draga Boga,
o idee parca incepe sa fie mai bine.Mititica mea maninca acum cam la 3 ore,iar eu dorm un piculet mai mult,insa trezitul asta la fiecare doua ore si jumatate ma termina.Pina sa o am pe Rebecca,pt.mine cele 7-8ore de somn erau sfinte!Iar acum mi-e foarte greu sa ma obisnuiesc cu noul ritm...Ceea ce nu-mi place deloc e ca din cauza oboselii mi-e greu sa-mi controlez nervozitatea,dar fac eforturi considerabile sa ma linistesc.Doamne,ce-as mai dormi o noapte intreaga non-stop!...Slava Domnului,se pare ca lapticul e ok acum.Nu curg valuri,da` e suficient zic eu.Daca voi reusi sa-i dau laptic fetitei mele vreo 6 luni,voi fi fericita.
Pupici tie si fetitei!
Irina