hainute frumoase pentru nou nascuti de unde?
Raspunsuri - Pagina 3
theo_2004 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui NanaMotoc
Cica in Mall Baneasa. |
Acolo nu s-a deschis inca. Urmeaza.
mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"
CRIXIA spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui theo_2004
Acolo nu s-a deschis inca. Urmeaza. mami de theo "o zi in care nu ai ras este o zi pierduta" |
Este deja deschis in Baneasa. destul de mari preturile...asteptam reducerile
Cri mami de Ale ( 2003) & +24 sapt
Alex@Sara spune:
Eu le-am luat teroristilor mei ff multe hainite frumoase si de calitate din Dragonul Rosu.Pt cine e din Bucuresti,se merita.Iar de cand am descoperit standul nr 19 din Dragonul tip mall,sunt bolnava daca nu merg cel putin la 2 saptamani sa le iau cate ceva.Aui lucrusoare super,aduse de afara,preturi ff bune Eu doar va avertizez ca daca apucati sa ajungeti o data acolo,o sa vreti cat mai des
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
26sapt+
theo_2004 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui CRIXIA
Este deja deschis in Baneasa. destul de mari preturile...asteptam reducerile Cri mami de Ale ( 2003) & +24 sapt |
In urma cu 10 zile nu era deschis. Am vazut ca la etaj 1 se amenaja magazinul. Sper sa ajung azi sa vad si eu cu ce se lauda.
mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"
bursucelu spune:
Buna alex te rog poti sa-mi spui daca la dragon au adus si hainute de vara si care sunt preturile?Eu am fost acum doua saptamani in dragon sa-i inoiesc colectia de palari lui fimea,au stand cei de la piticot acolo cu pret de fabrica si am descoperit si bebeto de unde am luat hainute pentru bebe.
diana spune:
Buna fetelor,
Am fost si eu in Dragonul Rosu acum 2 ani dar mi s/a parut foarte obositor. Este muuult de alergat. Asa ca daca puteti sa/mi recomandati standurile de unde cumparati voi, as mai incerca sa ajung acolo. Mie mi s/a parut infernal. Daca m/as duce direct la standurile care vand lucruri de calitate poate nu as mai pierde o zi intreaga pentru doua lucrusoare.
Deci am notat standul 19. Altele?
Va pup