Magazine pentru copii
Totdeauna cand doresc sa-i cumpar ceva baietelului meu (3,9 luni) alerg dintr-o parte in alta a orasului sa-i cupar dintr-un loc pantofiori, dintr-altul hainute, dintr-altul maieuri si chilotei, etc.
Cunoaste cineva un magazin de calitate (nu cu preturi aberante) care sa le ofere pe toate- ca sa nu mai fac inconjurul lumii ptr. el (sau si cu el de mana?).
Raspunsuri
Maruca spune:
In mare, ceea ce cauti tu gasesti mai ales in Bucur Obor (de la sosete, maieuturi, pina la pijamale si pantofi) si Victoria, la etajul 3 - sunt multe raioane pentru copii, dar si acolo trebuie sa mergi mai intii la toate, sa vezi oferta si sa compari preturile - sau cel putin eu asa fac, dar merita, ai sa vezi ca unele standuri au aceeasi marfa, cu preturi diferite. Si da, preturile sunt f. bune, pentru toate buzunarele.
A, am fost aseara in Cocor, am vazut si acolo citeva raioane pentru copii, nu am avut timp sa ma uit cu atentie, dar marfa parea destul de OK - tot la etajul 3.
Hainute mai de calitate - dar cu preturi pe masura - recomand cu caldura Z si Crido (pe Calea Mosilor, cel de pe Calea Victoriei nu e asa de dotat cu marfa).
Succes la cumparaturi!
Gabi - mamica Mariei, 2 ani pe 12 octombrie!
Eleni spune:
Karla, noi am descoperit recent un magazin care se cheama Piciul. de fapt sunt vreo patru prin tot Bucurestiul. Au de toate, foarte bune calitativ si rezonabile ca pret. Daca vrei detalii, iti trimit pe PM.
Intr-adevar si Obor-ul este o optiune dar tot trebuie sa alergi prin tot magazinul de la raion la raion, si nu sunt deloc sistematizate, fir-ar sa fie!
Cu drag,
2mami spune:
Eleni, ma intereseaza si pe mine pe unde se gasesc magazinele Piciul.. poti sa-mi transmiti si mie adresa?
Multumesc
Marianar spune:
Si noi cumparam hainute de la Piciu. Magazine Piciu sunt amplasate pe strazile: Drumul Sarii, Iuliu Maniu, Mihai Bravu si Nicolae Titulescu.
Karla spune:
Multumesc mult pentru ajutor. Am fost la Cocor si i-am gasit lucruri de calitate (mai putin cizmulite de cauciuc). Data viitoare voi colinda magazinele "Piciul" asa ca fetelor va rog sa-mi dati detalii despre pozitia lor. Eu stau in Tineretului.
Ce bine ar fi fost sa existe in Bucuresti un complex gen "Mall" numai cu lucruri destinate copiilor...
bebetica spune:
Si eu iti recomand Cocoru, mai ales ca aici am decoperit un raion pt. copii cu hainute din bumbac fabricate in Romania, de un privat din Timisoara parca.
Mai este un magazin pt. copii undeva sus in deal pe langa lic. Autobuzul iar un altul este la iesirea spre Vacaresti, langa scoala 100.
Si eu sunt din Tineretului. Poate ne vedem la exopozitia de la Polivalenta.
Ioana si Stefan Dimitri
http://babycenter.shutterfly.com/osi.jsp?i=67b0de21b32aaebf6598
Karla spune:
De la Cocor i-am si luat hainute. Multumesc. Acum ce mai caut sunt cizmulite de cauciuc. Poate gasesc la Expo-Polivalenta. Si poate ne vedem. Mersi!
Karla spune:
De la Cocor i-am si luat hainute. Multumesc. Acum ce mai caut sunt cizmulite de cauciuc. Poate gasesc la Expo-Polivalenta. Si poate ne vedem. Mersi!
Andreia Brotea spune:
Buna fetelor,
Si eu am descoperit magazinele Piciul, si sunt foarte incantata de ele. Apropos de cizmulite de cauciuc, eu a trebuit sa-i cumpar puiului meu in vara, pentru ca a stat la tara, la bunici, si atunci am gasit doar la L'affaire, pe 1Mai. Nu sunt frumoase, doar negre si de caucuic (!) dar ne-am facut treaba cu ele.
In alta ordine de idei, ce-ar fi sa facem si noi un "stand" la Baby Expo, ca tot ne chinuim cu intalnirea de pe 12 Octombrie? E si acoperit, e si mare ca sa incapem multi, si nici nu costa mult (decat biletul de intrare). Da' si pe asta il putem folosi pentru tombola.
Glumeam cu ultima parte, dar parca vad ca o sa fim multi la Baby Expo si o sa trecem unii pe langa altii, fara sa ne cunoastem.
Hai sa auzim numai de bine,
Andreia si Ilinca.