I-am administrat, din greseala, oral bebelusului meu 2 picaturi de violet de gentiana 1%(am confundat cu solutia de fier care e tot inchisa la culoare).
Stiti cumva ce reactii adverse ar putea aparea?
Multumesc anticipat!
Violetul de gentiana arde din cate stiu eu si curata/dezinfecteaza zona pe care dai cu el....
Cum dumnezeu nu te-ai uitat pe eticheta?!?!?
Cred ca deja e prea tarziu, probabil trebuia imediat sa-i dai sa bea ceva, in functie de ce bea el - lapte sau ceai.
Suna doctorul daca nu ai facut-o inca, sau la salvare si intreaba.
Sa si mai bine, du-l la un spital la voi.
Sper sa fie totul in regula si sa nu mai apara astfel de "greseli"pe viitor!
Annablue & Adrian & Calin
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."
Silviana, suna aici: http://www.sccc-ga.ro/old/toxapel.html ai numarul de telefon in josul paginii. Sanatate!
Annablue, Silviana este o mamica cu siguranta deja extrem de speriata, care a cerut ajutor! De el are nevoie acum, nu de dojenelile noastre
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008
din ce am citit pe net acum...vad ca se recomanda si badijonari bucale in caz de candidoza bucala...deci nu cred sa fie f grav ca i-ai dat doua picaturi...
asta ca sa te linistesti cat de cat.
dar cel mai indicat este sa suni la TOXAPEL si sa-ti spuna cei de acolo care este gravitatea....
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)
Citat: |
citat din mesajul lui Olgutzika Annablue, Silviana este o mamica cu siguranta deja extrem de speriata, care a cerut ajutor! De el are nevoie acum, nu de dojenelile noastre Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 |