Lapte praf de continuare dupa un an

Lapte praf de continuare dupa un an | Autor: kitzy

Link direct la acest mesaj

Salut!
Am o fetita de un an si inca ii mai dau Nan 2 dimineata si cateodata seara, dar cineva mi-a spus ca este Nan 3, ceea ce la Auchan n-am gasit sau sa-i dau Nestle Junior 1. Voi pt care optati?
As fi vrut sa incerc sa-i dau lapte normal din comert, dar parca inca n-as renunta la lapte praf.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca de Diana (24.04.2008)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea1002 spune:

Nestle Junior 1+.
Am trecut-o si eu acum cateva saptamani pe lapte din comert, de vaca, insa s-a constipat si am revenit la laptele praf.

Sa fiti sanatoase!

Andreea, mami de Miruna Ioana(25.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Andreea merci! Nu stiam ca se pot constipa si de la laptele de comert. De care i-ai dat?
Poate o sa-i cumpar un Nestle Junior sa vad daca-i place, parca mai mare incredere am in laptele praf din cauza ca are multe vitamine si minerale care le e foarte benefic, sper numai s-o pot trece si pe lapte normal mai incolo.

Poze Diana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Buna,
Eu ii dau Catincai Humana 3 (de mere sau vanilie cu banana). Pe la un an si 3 luni am inceput sa-i dau o masa de Humana 3 si o masa de Parmalat 1-3 ani (masa de dimineata). Acum ii dau o masa de Humana si o masa de Parmalat sau Dorna.
Humana 3 merge pana la 5 ani parca...oricum...eu am de gand sa pastrez o masa de lapte forumula cat pot de mult

Oana siCati mica (1 an si 8 luni)

CATI POZE NOI

Povestea iepurasului Bocanila

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Oana eu m-as duce tot pe gama Nestle.
Chestia-i ca seara in special imi trebuie un lapte satios, sunt momente cand ii prea obosita sa-i mai dau cereale, ca i le dau cu lingurita si atunci optez pt un biberon cu lapte praf si ma gandesc ca laptele praf tine mai bine de foame decat asta din comert, nu?
Si ea nu agreaza laptele praf cu arome, asa ca Humana sigur n-o sa-i pot da.

Poze Diana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Buna,

Fetita mea are 1 an si 10 luni si ii dau in continuare lapte formula, tocmai din cauza faptului ca are toate vitaminele, mineralele si fibrele necesare pentru o dezvoltare armonioasa.

Folosesc Humana 3, simplu sau cu arome, am alternat si cu Milumil Junior cand nu am gasit Humana, acum ii prepar jumi-juma (adica la 280 ml apa pun 4 masuri de Milumil Junior si 4 masuri de Humana 3, la care adaug 3 masuri de cereale - Bebelac, Nestle sau Baby). Sunt mereu "pe faza" la promotiile din supermarket-uri si cand se fac reduceri sau oferte imi fac un stoc serios de lapte praf.

Si eu cunosc cativa copii care s-au constipat cand au trecut pe lapte din comert sau de la particulari, iar de la tara nu am curaj sa cumpar lapte pentru cea mica, nu am nici-o "sursa" de incredere, prefer sa nu ma risc aiurea si sa-mi dau copilul peste cap...si ce sa manance biata vaca astfel incat sa dea un lapte sigur ? ca peste tot e poluare, in agricultura sunt folosite ingrasaminte si pesticide, apa e poluata cu nitriti sau infestata cu fel de fel de paraziti...

Oricum, laptele formula se poate da pana la 3 ani, scrie pe majoritatea cutiilor, indiferent de marca producatorului.

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Apropo de lapte satios

Kitzy eu cand l-am trecut pe pici pe lapte junior, am incercat initial cu Nan Junior. Consistenta lui (dupa preparare) este similara cu cea a laptelui de vaca. Piciul meu a mancat Humana HA care era un lapte mai gros, mai consistent, si cand l-am trecut pe Nan Junior, a inceput sa se trezeasca noaptea (el nu se mai trezea noaptea de la 4 luni). Am presupus ca din cauza consistentei laptelui, m-am gandit ca fiind mai 'subtirel", il digera mai repede si i se face si foame mai repede, normal. Eu i l-am schimbat din cauza asta si nu ii mai dau Nan.

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Merci mult de raspunsuri!
O sa trec si eu pe Nestle junior.

Poze Diana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea1002 spune:

Kitzy, ii dadeam Zuzu rosu.
In ceea ce priveste consistenta laptelui, cand Miruna era mai mica ii puneam in laptele de seara si 1-2 masuri de cereale, tocmai ca sa-i tina de foame noaptea. De cand a mai crescut am renuntat la cereale. Deci nu-i neaparat nevoie sa ii dai cerealele cu lingurita, i le poti pune in lapte sa il mai ingroase putin.

Andreea, mami de Miruna Ioana(25.09.2007)

Mergi la inceput