excursie Londra cu bb de 5 luni

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Noi am fost in Austria ( cu masina, nu cu avionul ) cand Sophie avea doua luni si jumatate, asa cum spui tu, prin metrouri, prin muzee...A fost excelent, am stat 10 zile, ea a papat si a dormit ( am alaptat-o oriunde ne nimeream, nu am primit nicio privire stramba ), noi ne-am plimbat..Acum e exclus sa mai fac asta, pentru ca nu mai doarme afara, e totul un spectacol prea interesant sa vrea sa il piarda. Deasemenea, in niciun caz nu mananca afara...din aceleasi motive.

Sfatul meu: duceti-va toti trei, nu-l lasa acasa! Va fi linistit si fericit ca e cu tine, cu tzitzi, tu asemenea...te vezi mulgandu-te prin bude in miezul zilei, sau cautand locuri sa faci asta, sau stresandu-te la gandul ca se poate intarca?!? Si pentru ce? Sau suspinand ca ai ratat plimbarea prin Londra?

A! Asigurare de sanatate am facut la Allianz ( e un pic mai scumpa pentru bebici, parca cu 10% decat la adulti ).

Succes!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Porumbita, nu il lasa acasa, o sa fie bine! Mai ales ca alaptezi, nu iti iei sticle, sterilizatoare.e atat de usor, ii dai sa pape, il schimbi si somn, la varsta asta nu sunt foarte activi.

Noi la 6 saptamani am strabatut Alpii, la 2 luni am mers in America la 5 ne-am intors, de atunci am facut o gramada de calatorii si niciodata nu l-am lasat pe Aidan acasa. Am o harta facuta in google maps si acolo am bifat peste tot unde am fost cu Aidan in 3 ani, sunt 75 de orase in 16 tari.

Adriana si Aidan - 3 ani
A ticket to hell has never been funnier

"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."

Mergi la inceput