Fetelor,va rog ajutati-ma!
Vreau sa fac o invitatie unui cetatean iranian cu scopul de a colabora cu firma mea(import).Pt a stabili anumite conditii vreau sa-l chem aici sa discutam exact...unde trebuie sa ma duc si ce acte trebuie?
Daca stie cineva ii multumesc mult pt ajutor!Habar-n-am incotro sa ma duc!
Va pup!
Da un telefon la ambasada lor(sau consulat, ce or avea ei in Ro) si intreaba acolo, iti vor spune exact.
Date despre AMBASADA REPUBLICII ISLAMICE IRAN in Romania:
Adresa: B-dul Lascar Catargiu nr. 39, sector 1, Bucuresti
Fax: 3120496 ,
Program cu publicul: luni - vineri 8.00-16.00
Aceste infoarmatii le-am gasit pe net, sper sa te ajute.
Numai bine,
Katink
Timpu-i un ac, iar noi suntem ata din el...
Nu cred ca am nevoie sa merg la ambasada lor...ca nu eu vreau sa plec in Iran ci vreau sa chem un cetatean iranian aici...am inteles ca ar trebui sa merg la Serv de pasapoarte sau la Externe...
Nu stiu...chiar sunt in ceata...
www.mae.ro
...la rubrica informatii consulare/visa...gasesti acolo tot ce iti trebuie!
marina
Poate gasesti aici ceva:
http://www.mae.ro/index.php?unde=doc&id=5807&idlnk=3&cat=5
Timpu-i un ac, iar noi suntem ata din el...
Vanina, eu am avut aceeasi problema acum vreun an cred...trebuia sa aflu ce acte trebuiesc pentru a invita o persoana din Ucraina in Ro, in interes de serviciu. Am sunat la ambasada lor unde o doamna f. amabila mi-a spus tot ce trebuia facut (in cazul Ucrainei nu trebuia invitatie ).
Vanina, la Directia de Straini in str. Luigi Cazzavillan, vizavi de Parcul Cismigiu.
P.S Iti multumesc mult pentru ajutorul dat in cautarea apartamentului, deja gasisem tot in Berceni city.
Mult succes.
Nadina
"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(Marquez)