Noi ne-am facut asigurarea sociala, pt. copil dipa ce s-a nascut Briana , avea 5 luni, la casa de pensii dupa legea 19, am platit in octombrie si noiembrie 2002, dupa care in 16 decembrie 2002, (cu aproximatie a aparut o modificare, pe vremea aceea era o circulara, prin care noi nu ne mai incadram , sa platim 6 luni dupa care sa primesti bani pana implineste copilul 2 ani. Acum mi-a venit acasa sa ma prezint in termen de 30 de zile sa palatesc diferenta(restantele, noi de cand am aflat de circulara nu am mai platit, pe mine inca nu ma incalzeste ce se va intampla la pensie,) Ce sa fac sa platim sau sa las de la sine sa se rezilieze contractul, normal ei nu au respectat clauzele nu eu.
Daca acesti bani platiti in lunile precizate de tine se refereau la Briana deci la un copil nascut la data contractului parerea mea este sa o lasati asa adica sa se rezilieze contractul. Ar fi o eroare sa continuati un contract ce nu duce nicaieri. Chestia cu pensia subscriu...pana la pensie....mult mai este si vai de noi.
Marius (www.desprecopii.com)