Poate ma ajuta careva

Poate ma ajuta careva | Autor: Ana68

Link direct la acest mesaj

E o mare nelamurire in mintea mea:am incercat fara succes sa aflu mai multe amanunte despre legea(sper ca este lege sau cel putin asa mi s-a tot spus)prin care mamicile vor primi de anul viitor,2004,incepand cu 1 ianuarie,indemnizatia de crestere a copilului de pana la 2 ani de numai 4 200 000 lei lunar indiferent de salariul avut anterior.As vrea mai multe amanunte,daca stie cineva despre ce e vorba.Eu voi naste la sfarsitul lui octombrie 2003 si nu stiu cum va fi pentru mine,voi primi acesti bani sau voi primi 65% din salariu cum era pana acum?
Va multumesc

Ana-Maria

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ierima spune:

Mai intai te rog sa citesti sticky-ul "Raspunsuri referitoare la indemnizatii",pentru ca si informatiile pe care le ai sunt eronate, iar mai apoi iti pot spune ca ordonanta care reglementeaza plafonarea indemnizatiei de maternitate dupa 01/01/04 este OUG 23/14 aprilie 2003.

Livia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Livia,

Multumesc pentru ajutor.Am reusit sa aflu ceea ce ma interesa cu ajutorul Papadiei.M-am lamurit si chiar am inteles..."litera legii"(uneori imi e greu sa-mi traduc pe intelesul meu un articol sau ceva dintr-o lege).
Iti doresc toate cele bune,

Ana-Maria

Mergi la inceput