Eseea, noi avem un ursulet care are 2 bare cu jucarii. Il avem de la 2 luni si jumatate. Pana recent statea mult in el. Se juca pana adormea. Diferenta intre el si paturica de joaca (avem si din aia, de la Tiny love) este ca in el sta f bine, pt ca are margini ridicate. Pe paturica statea maxim 30 minute. A avut o perioada cd se trezea f devreme, eu rupta de oboseala, o mutam in patul mare din alta camera, pe paturica si se juca SINGURA pana adormea si ne trezeam amandoua dupa 9.
Poti sa vezi ursuletul in pozele de la semnatura.
Un real succes al noi a avut o bara de jucarii de la tiny love care o puneam la landou, la scoica, la cosyul in care dormea. isi facea de lucru si puteam sa fac si eu altceva.
Acum avem un bouncer pe care il car cu mine in toata casa, ii agat jucariile si daca ma vede se joaca cuminte.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
merci mult fetelor pt raspunsuri.
deocamdata am luat salteluta de la ymca (,) care e o dragutza si speram sa avem succes cu ea. Corina, pai la noi 30 de minute ar fi un real succes , mai ales ca noi mai avem o fetita de 2 ani cu care tb sa stau, sa ma joc, sa o adorm, sa ne iubitim etc. Plus treburile in casa... Cum o sa am ceva timp o sa ma uit si pe pozele tale...ca azi avem o zi tare proasta cu colicii astia, de la 5 nu mai doarme, a trezit-o la ora aia si pe surioara......
Mami de fetita si de baietel