Cum se joaca bebeii de 8-9 luni ?
Buna
Sa va spun ce ma framanta de ceva timp
Kenutz,care o sa implineasca peste o saptamana si ceva 9 luni,
nu se prea joaca cu jucarele.Le tine putin in manutza,se uita
la ele si se plictiseste cam dupa 5 minute.
In skimb.......e mare maestru la deskis sertare,scos farfurii,
jucat cu telecomanda.
Apoi are el o usa favorita-usa de la camera lui-pe care o tot
inchide si deschide singur.Aaaa...sa nu uit mai un cablu de telefon,
mai un pantof de-a lui tati etc.
Bebeii vostri cum se joaca ?
Cu ce se joaca ? Ce prefera ?
Va multumesc,Samurai-lady si bb Ken
Raspunsuri
liviu`s spune:
Ada-Mateea (8 luni si jumatate) are cam aceleasi preferinte. Ar da orice ca sa poata rontai telecomanda sau vreun telefon mobil.
Orice jucarie o foloseste maxim 10 minute, apoi incepe joaca: o arunca, noi trebuie sa o prindem, arunca alta, si tot asa.
De cand a descoperit misterul deschiderii sertarelor, tot exerseaza.
Ii place la nebunie si in premergator, dar si sa fie sprijinita de parinti pentru a merge.
danab spune:
Fetelor, sunteti fericite!Mihai daca sta 1 minut cu o jucarie in manuta, o arunca imediat.Doar o jucarie noua este putin mai interesanta in rest nu se joaca cu nici o jucarie veche!Este in schimb foarte interesat-ca si bebeii vostri-de cabluri, catarari,telecomenzi, telefonul mobil este preferat dintre toate si-i mai plac cartile(asa de mult ca roade toate colturile).Si mai am un bai cu el: NU STA LOCULUI NICI UN MINUT! Nu stiu de unde are atata energie dar eu simt ca nu mai pot!
Dana si Mihai
bebetica spune:
Si pe BB-le meu tot obiectele din casa il intereseaza. Adica sertare, cablu de telefon, prize, stechere, farfurii. De la 8 luni tot sper sa-i treaca dar .. nimic. Acum are aproape 11 luni si tot aceste nonjucarii ii plac.
Cel mai nasol este ca ii spun "nu este voie aici" si intelege, zambeste smechereste ...dar, sta cateva secunde si tot acolo unde nu este voie pune mana.
NU STIU CUM SA-I MAI SPUN ?? !!!!, CE FEL SA-I SPUN ??? SUNT CONSECVENTA ....dar ... NIMIC.
Help me !!! Helllllllp meeeeee !!!!!
O mamica disperata si un BB jucaus
Ioana si Stefan Dimitri
http://babycenter.shutterfly.com/osi.jsp?i=67b0de21b32aaebf6598
Marina spune:
telecomanda, telefonul mobil, cablu TV, pantofii, rotile de la carut si colectia de cartele telefonice a lui tati...astea sunt favoritele. Jucariiiiiiiiiiiiiiii? Ce sunt alea????
marina
oanamarchezi spune:
Asa e si la noi orice e bun numai jucariile lui nu.....singurele momente cand sta linistit sunt cand isi aude melodiile lui preferate ....atunci efectiv nu misca si nu-l mai intereseaza nimic...apoi o ia de la capat .....stie ca nu e voie acolo dar tot acolo se duce si rade.....
OANA si CRISTI
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=oanamarchezi
Mazarica spune:
Jucariile lui preferate sunt telecomanda , telefonul mobil, parul mamei ( are placere nebuna sa se joace cu parul meu) , ghetutele, tot cei spui ca nu are voie.
Cu soricelul, ursulica, masinute, zdranganele sa se joace cei mici....noi suntem mari, avem 9 luni !
V-am pupat.