scaune multe de la medicamente!!!

scaune multe de la medicamente!!! | Autor: Taty

Link direct la acest mesaj

Suntem la capatul puterilor!
Patiti si voi cu bebelusii asa? Cind i se administreaza un medicament bebelusului meu de 11 luni hop incepe cu scaune dese...si papica parca e stoarsa doar de zeama si eliminata...
Ni s-a dat prospan.....altadata cexyl (nu-mi precizase medicul nimic de biotics si fiind antibiotic a facut 10 scaune a doua zi...a trebuit sa-l tai)...altadata simplul panadol...de curind am cerut paracetamol pt gitutul rosu ca sa nu-i mai dau siropuri dulci (ii pisez pastiluta si i-o impart in 3)si deja azi a facut 6 scaune...e normal asta? Trebuie sa-i fac ceva analize sa vedem ce are?
Numai stiu unde sa apuc cu el...dati-mi o idee, un sfat..ce poate fi?

Mariuca (02.08.2006) si Andrei (05.05.2008)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Cadn are tratament cu antibiotice, da-i neaparat Biotics Baby, protejeaza flora.
E normal de la suspensie. Probabil si papa mai putin fiind bolnavior. Da-i ceva mai consistent, sau tot asa, Biotics sau Eco Florina, astea reechilibreaza flora.
Paracetamol, exista sub forma de supozitor.
Noi cerem atibiotice injectabile tocmai din aceasta cauza, ca dupa 7 zile de antibiotic, alte 7 zile ne chinuim cu problemele stomacului. Asa 3-5 zile antibiotic injectabil (pe care i-l face tati) si am scapat.
Multa sanatate!

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana1979 spune:

Si noi am mai patit asa de la antibiotice, desi nu asa multe scaune ca la tine! La noi s-a intamplat si cand a facut antibiotic injectabil, pentru ca lua altceva pe gurita. Intradevar, Biotics este de mare ajutor in astfel de momente si ajuta bebelusul, si automat si pe tine.
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana69 spune:

Asa e si la noi de fiecare data si luam tratament injectabil sau luam un antibiotic care se da doar o data pe zi.Ultima data i-a prescris Azitromicina si nu a mai facut scaune dese decat 2 pe zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

si totusi, este cumva vorba de copilul suspect de celiachie sau am inteles eu gresit ?

si la noi, care avem probleme digestive in antecedente, se intampla sa aiba scaune mai proaste dar nu la orice medicament ci in special al siropele si nu 10 pe zi !!!! mi se pare cam mult...

mai intreba doctorul, nu te opri pana nu rezolvi situatia intr-un fel sau altul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Taty spune:

Multumesc pt raspunsuri!
Aisha, nu e vorba despre fetita, ea e suspecta de celiachie....e baietelul dar si cu el avem ceva de furca pe linie digestiva (la 4 luni leucocite in scaun-internare cu antibiotic injectabil- apoi la 9 luni - la intarcare cind am trecut pe un lapte pe care il consuma in mod frecvent totusi cind a ramas doar pe el a facut scaune proaste si mai dese -4-5-...a avut regim fara lactoza si cind incepusem sa ne revenim, hop au inceput racelile, rosu in git in principal la a carui tratament reactionam cum am descris mai sus)

Mariuca (02.08.2006) si Andrei (05.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stcgeo spune:

Am patit-o si noi. Nu de la antibiotice pentru ca aveam grija sa ii dau intotdeauna ceva pentru refacerea florei, dar cu antitermicele am avut mari probleme. Prima data cu Nurofenul apoi Panadolul. De fiecare data cand ii dadeam antitermic facea scaun moale cateva zile dupa fiecare masa. Am evitat o vreme siropelele de orice fel si i-am dat enterolactis ( cred ca am scris corect) o saptamana. Acum suntem pe homeopate si nu a mai fost nevoie de altceva, dar am ramas cu spaima ca nu am ce sa ii dau daca face febra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tudorr spune:

Si noi suntem la fel cum dam Nurofen cum incep scaunele moi (sau antibiotic) de aceea nu luam nimic fara Biotics .....o inebunisem pe doctorita sa ne dea pastile si nu siropele....dar momentan numai siropele sunt ptr copii mai mici ..asadar biotics ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns witeflower spune:

Totusi ar trebui intrebat medicul, pt. ca poate ii reduce doza de antibiotic sau i-l schimba...
Iar daca este necesar un probiotic, iti poate recomanda unul in doza corespunzatoare - pt bb e foarte important sa iei doar doze recomandate de medic, in functie de problema si greutatea fiecaruia...

Mergi la inceput