Bebelusi de mai 2003 (8)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Offfff micuta...nu stiu ce sa iti zic ca nu am trecut prin asta. Eu cand i-am dat cereale am respectat cantitatile indicate pe cutie la combinarea cu lapte dar i-am dat mai putin ca si cantitate la inceput.
Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Coryydo spune:

Carrie, am vazut in profilul tau ca esti din Cluj: cu ce medic ai nascut? Si eu sunt din Cluj!

Draguta este Alexia!

Corina si bb Bogdan din burtica de 21 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy spune:

Buna fetele!

Mi-am adus calculatorul de la "control" si am reusit sa intru si eu ...Si ati scris zilele acestea de mi-a luat ceva timp ca sa va citesc .
Am observat ca multe mamici au si inceput diversificarea .Eu inca am sin si nu prea ma grabesc sa-i dau nimic desi ma tenteaza sa incerc niste cereale sau pireu de fructe. Suculetul de fructe la noi nu prea aluneca ..Nu-i place gilmei mele nici un fel de suculet!

Am vazut si eu pozele cu Paul .))) MAi da aveti par nu va jucati! O sa-i faci Parpalak in curind codite!

Carrie imi pare rau ca nu mai alaptezi ..((( DAr bine ca papa lapte si trecerea nu a fost asa de rea!

Korina sper ca necazul sa fii trecut si daca crezi ca putem sa te ajutam cu ceva sper sa ne ceri ajutorul.

DAnad vad ca si tu au inceput diversificarea si Ilincuta "roade" tot..)))

Si mie mi-a venit ciclul si pot sa spun ca nu e regulat. Inainte imi venea la 28 de zile iar acum mi-a venit la 35 de zile! Oricum bine ca imi venise ca o cam imbulinasem si ma gindeam sa imi cumpar un test de sarcina cu toate ca in aceasta perioada m-am protejat! !!! Am rasuflat usurata !

Luni facem si noi vaccinul ... Am auzit ca acest vaccin se poate si cumpara de la farmacie este facut undeva in Europa si ar fi mai bun decit cel made Romania! Aveti informatii despre acest vaccin?

Francesca a inceput sa scuipe ... face "truuu " ..isi tuguie buzitele si reuseste sa improste cu saliva peste tot! E ceva nou si se pare ca-i place ! Ma gindesc ca daca nu se lasa de "sportul" asta cind o sa inceapa sa manince o sa scuipe cu mincare si atunci sa vesi distractie!
In rest e o hlizita , ride la toata lumea , reuseste sa rida in hohote de ma face si pe mine sa rid ..))) Tipa de mi-e teama ca o sa raguseasca de atita strigat!
Incearca sa paseasca si reuseste cu greu!
Intinde manutele cind o cer in brate !!! Nu stiu daca o face constient sau vrea sa apuce miinile dar ceea ce am observat e ca daca sta in brate si o cere o persoana straina ea intinde minutele sa fie luata in brate!

V-am pupat ! Revin mai tirziu ca mi s-a trezit odorul!

http://community.webshots.com/user/luminitafeodorov

Lumy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

korinna, sa-ti traiasca dolofanul! :) Si nu mai fii stressata, ca nu foloseste la nimic (iti spun din proprie experienta).

adita, da-i sa faca ceva lui Antim la bucatarie, sa te "ajute" el cu ceva, poate mai uita sa mai fie asa iubaret.

Pisi_ela, si Paul face mucisori. Am citit ca poate sa fie de la dintisori, daca lichidul e limpede.

DanaMario, vezi ca sint si tetine cu gaura mai mare, pentru bebei mai mari de 3 luni. Si daca nu ma insel, sint si unele cu gaura speciala pentru cereale. Ofofof, bine ca a trecut vaccinul ala.

carrie, poate sint gaze, rigiie bine dupa ce suge?

Lumy, nu-i fac codite ca intre timp l-am tuns! :) Noul look e tot in aparat, astept sa treaca uraganul si ma duc cu el la developat! :) Da' daca vrei sa vezi baietel cu codite, uita-te la Dy, de la bebei de aprilie! :)

Fetelor, am gasit solutia pentru mincatul diurn. Noaptea ii dau sin, si-asa, in loc de 200, maninca puiul meu doar vreo 20 ml, si-n felul asta maninca mai mult ziua. Sper sa fie calea cea buna spre revenitul la dormitul noaptea non-stop si nu spre pauze multe si dese pentru cit mai multe reprize de 20 ml... Miine facem si noi 4 luni si saptamina viitoare mergem iar la vaccin. Cind o fi trecut timpul asta?

Sanatate la bebei si mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Fetelor, ceva nou! Pentru prima oara, Emma mi-a luat ochelarii de pe nas (fara sa o ajut!) si i-a studiat apoi indeaproape......Si, bineinteles, a inceput sa-mi spele lentilele cu limba! Mi s-a parut ca nu-i prea...igienic pentru ea, asa ca...i-am luat sa-i sterg eu!
Ma duc, ca tre' sa ma apuc de curatenie! Ce operatiune dificila!...O adorm pe Emma si trec la treaba!

_ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

in mod cert am sarit peste somnul de amiaza.gagalicea sta in patut si povesteste si rade in hohote la carusel...desi e rupta de somn...

ne-a durut rau burta si la masa de amiaza (parpalak sa stii ca ragaie binishor) dar am papat totusi 170 ml.medicul nostru e de garda si probabil ca ii vom face o vizita de control.

Alina cu ce tip de faina sa incep?si supica de zarzavat i-o dau cu biberonul(cam uram lingurita)

cory, am nascut cu dr Muresan de la gine 1, cel mai super doctor pe care l-am intalnit.sarcina usoara si multa sanatate.

v-a placut povestea nasterii?(multumesc alina si parpalak de mesaje)-cred ca am scris-o cam stangaci dar era in gusa de mult timp.

va pupicesc

cristiana si bb Theodora Alexia

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Fetele, am si eu o intrebare: se poate sa aiba bb colici de la morcov? Nu stiu ce sa zic...De vreo 3 zile, de cand i-am dat suc de morcov( putin i-am dat, o lingurita, apoi 2 si cam asa a ramas) Emma e foarte agitata seara, inainte de culcare...Da din picioare exact cum dadea cand avea colici! Ufff, nici nu vreau sa-mi amintesc! Dupa ce ii dau ceai de colici, adoarme...O fi de la morcov sau de la altceva?...Acum 3 zile a facut si vaccinul, s-a asociat si cu chestia asta...M-am gandit ca o fi de la vaccin...Dar nu, o doare burta, clar! Ce spuneti? O fi vreo reactie la sucul de morcov? Pana acum nu i-am dat decat lapte de la mine si ceai...Nu stiu ce sa fac...Daca o doare burta si in seara asta, mi-e ca e de la morcov...Eu n-am mancat nimic din ce ar putea sa-i faca colici...Mananc ca de obicei...

_ella

Mergi la inceput

Aaaa! Si plange urat, inainte de a adormi...Aseara a plans aproape ca in noptile alea urate, de acum 3 luni...

_ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

carrie, sa ne zici si noua ce-a zis doctorul..

pisi_ela, cel mai simplu mi se pare sa-i scoti sucul de morcovi copilului! Mai incearca si cu altceva, poate-i convine mai tare. (suc de mere, sau morcov amestecat cu mere). Am citit la "Parintii intreaba" ca morcovul poate da constipatie, poate la tine provoaca dureri de burtica??? Poate de-aia in Canada se incepe cu cereale si se continua cu supa de legume (cite-o leguma odata) si pe urma fructe si, ca sa zic drept, sucurile de legume nici nu intra in schema.

Sanatate la bebei si mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Pentru prima data azi am simtit pe proprii sani ce gingii are flacaul. Cum s-a obsinuit sa stranga biberonul cand nu mai mananca a aplicat asta si la san de am sarit ca arsa.

Pisi si eu zic sa ii scoti sucul ca sa vezi daca mai are vreo reactie. Al meu de exemplu a primit bine suculetul de mere da cand i-am dat piureut de mere nu a fost la fel.
Sau poate plange seara de oboseala. Daca nu ma incadrez in timp util cand astuia i se face foame si somn seara macane si el pana ii indes cantitatea ceruta :)) Sau mai plange daca e foarte obosit si nu am fost pe faza sa il culc la timp. Vezi si tu poate se potriveste ceva si la puiul tau. Si noi am facut azi curatenie si mancare asa ca sunt rupta acu'

Carrie eu iti recomand de cele care se prepara cu lapte ca sa nu fie gustul prea nou pentru bebe. Si sa nu ii dai mult de prima data. Ci sa ii dai apoi completare laptic. Eu asa i-am dat la inceput si apoi am ajuns sa ii dau toata cantitatea de laptic cu cereale. Dupa care i-am schimbat si i-am bagat orez. Da am senzatia ca asta il face sa iasa mai greu afara plus ca nu i-am mai dat zilele astea suculet de portocala.
Povestea nasterii m-a emotionat si mi-a amintit cat de minunat a fost momentul ala.

Lumy bine ca ti-ai reparat comp-ul pentru ca banuiesc ca tare ti-a fost greu fara.
Pupici

Mergi la inceput