Aptamil sau Nan?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Eu i-am dat Nan1 fetitei mele pana la 6 luni insa s-a constipat. La 6 luni ne-am confruntat cu o criza destul de mare de inapetenta + constipatie asa ca am schimbat formula cu Aptamil2. Crizele la vederea biberonului s-au mentinut, si acum la 8 luni bea lapte doar in somn dar macar am rezolvat problema constipatiei. Oricum, Aptamil are gust mai bun decat Nan - care e oribil, metalic

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popescudora spune:

De la 3 luni baiatul meu nu mai isi marea portia de laptic cum ar fi fost normal si nu mai luase in greutate. Am trecut pe Milumil (e scos tot de Milupa ca si Aptamilul) si nu am mai avut nici un fel de probleme. Iar mie medicul cu care am nascut mi-a zis clar sa nu ii dau lapte praf NAN in nici un caz, ci Milumil sau Humana, desi Nan se dadea in spital.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Amindoi cu aptamil. Nu au avut nici o problema. Aici asta se da din spital.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuk8 spune:

Va multumesc mult fetelor! Mi-ati fost de mare ajutor. Dupa ce mi-ati scris ca are un gust urat am fost la o prietena si am gustat din curiozitate.Ati avut dreptate,e oribil la gust.Asa ca m-am hotarat sa-i dau Aptamil,bb meu fiind tare mofturos in general. Oricum noi avem si tendinta sa ne constipam...deci Aptamil sa fie. Va pup si multa sanatate la bebici

Mergi la inceput