Viroza care a debutat cu tuse si iar tuse
Raspunsuri - Pagina 2
anasia spune:
inais, multa sanatate! asemanator a fost si la noi,am schimbat tratamente (la sfatul pediatrei) si cand am vazut ca nici dupa 4 zile de antibiotic starea fetei nu se amelioreaza (febra a scazut-37.5-38 dar era tot timpul somnoroasa...), am ajuns la urgente, i-au facut o radiografie si...pneumonie interstitiala, tratata cu antibiotic injectabil, 5 zila in spital....
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
inais spune:
anasia merci mult! Imi pare rau de voi! Fir'ar!! Si dupa antib.!!! Ce antib ati luat?
Iasmina nu a mai facut febra si nici macar stare sub-febrila nu a avut (decat in noaptea aceea de vineri). Starea ei este super...se joaca, vorbeste, merge...e in verva maxima! Plus ca am ieri a mai ascultat-o un medic la plamani+verif.gat/urechi. E o viroza fara complicatii, care insa trece extrem de greu si de-asta ne-a schimbat tratam. Sa incercam sa grabim eliminarea secretiile.
Suntem f atenti la aspectul secretiilor (sa nu devina purulente), la starea ei generala si la temperatura. Dar situatia pare sub ctrl. Desi mai dureaza pana se reface. Antibiotic nu ii dam pentru ca sincer nu vreau sa o invat cu asa ceva de moment ce nu-i cazul. Eu insa am inceput sa iau pt ca deh...altfel nu trecea si pace!
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
adarius spune:
inais multa,multa sanatate,eu ziceam de al meu ca a facut bronsita pe baza alergica,pt ca a avut eruptii pe corp si atunci lau vazut trei medici care miau confirmat diagnosticul,e mai bine ca a fost o bronsiolita,caci decat cum suntem noi pe tab si pufuri,dar asta e.La al meu stodalul nu e bun,iar la paxeladine imi face alergie.Virozele,racelile,gripele ca nici una nu e la fel,din ziua de azi sunt atat de ciudate si trec f greu si la noi in oras sunt f multi copii,al meu de obicei ia de la gradi,caci sunt destui parinti care-i duc bolnavi.