help
![](images/user_woman.png)
buna
desi citesc in mod frecvent topicurile voastre abia acum m-am hotarat sa ma inregistrez si eupentru ca am nevoie de parearea voastra una din fetitele mele de 8 luni are de ieri diaree . i-am dat smecta si ceai de menta si pare ca e mai bine e si putin caldutz , dar nu cred ca are febra. credeti ca are vreo legatura cu fapul ca pare ca ii mai da un dinte. la primul iesit nu a avut decat nervi.
sora-sa care mananca acelasi lucru nu are nimic.
astept raspuns repede.
va multumesc!
Raspunsuri
Mondor spune:
Da, cauza cea mai probabila e dintele, baietelul meu, acum are 4 ani, urma un " grafic" prima data facea febra, la 2 zile diaree si la alte 3...4 zile vedeam si dintisorul, la masele a fost mult mai complicat cu varsaturi si temp mai mare si o saptamana de maraieli, dar trec toate si ei cresc repede ....
Numai bine !
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/MsBB/MsBB.jpg)
MsBB spune:
Din cate am citit eu prin cartile de specialitate - nu rezulta ca diareea este provocata de aparitia dintilor. Poate coincide cu aparitia lor - dat fiind faptul ca in aceasta perioada ei baga aproape orice in guritza, pt calmarea durerilor si a mancarimilor - deci riscul de a face o enterocolita este mai mare.
Tine-o sub supraveghere si daca scaunele se indesesc, sunt moi si urat mirositoare e cazul sa contactezi med.
Poti deasemenea sa ii ajuti burtica cu orez+morcov fiert, banana, cum ai inceput deja - ceai de menta + smecta , biotics si daca se agraveaza , probabil, med iti va sugera sa schimbi laptele , sa-i dai pe perioada diareei lapte HN.
Bafta - sper sa nu fie diaree!
Nu uita sa o tii cat mai hidratata! Cat mai multe lichide. Si eventual sa ai grija sa nu ia si surioara ei.
![](comoara.gif)
stelante spune:
va multumesc pt raspunsul prompt
i-am luat si febra 37.2.
la cat timp distanta ii dau dintii , primul i-a iesit acum 2 saptamani. credeti ca e prea devreme ca sa-i mai aisa unul?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/MsBB/MsBB.jpg)
MsBB spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stelante va multumesc pt raspunsul prompt i-am luat si febra 37.2. la cat timp distanta ii dau dintii , primul i-a iesit acum 2 saptamani. credeti ca e prea devreme ca sa-i mai aisa unul? |
Pai nu e prea devreme. Acum depinde, fiecare copil are propria lui evolutie. De ex mandrei mele i-a iesit primul dintisor pe 7 ian si al 2-lea a 2-a zi iar urmatorul de sus a iesit la inceputul lui febr daca nu ma insel
![](alcool.gif)
Sa-i stapaneasca sanatoasa si sa iasa toti usor si fara probleme.
![](comoara.gif)