Teste de alergie anestezie Timisoara?
Ar trebui sa imi operez baietelul de polipi cam dupa 4 mai si as vrea sa stiu daca se fac teste de alergie la anestezic si unde?El are un teren alergic la ceva si mie frica rau de spitalele de la noi, prietenii stiu de ce
Adrianasi Andreas(28.07.2006)
Raspunsuri
Ayla21 spune:
Sunt interesata si eu. Baietelul meu a facut o reactie alergica la anestezia de la operatia de strabism, si ne-a recomandat sa ii facem teste daca vreodata va fi nevoie de o alta oepratie in viata. Insa inainte de prima operatie nu ne-a facut nici un test si nici nu ne-a sfatuit nimeni sa facem. Decat istoricul medical.
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
Deianira spune:
Angelli, la Victor Babes se fac teste de alergie. Nu stiu daca se fac si pentru ceea ce ai tu nevoie. Sfatul meu e sa mergi la doctorul tau de familie, sa ii ceri trimitere si el te va sfatui unde sa mergi. Daca ajungi la Victor Babes... sa ai rabdare , e atat de aglomerat incat te poate programa de acum abia intr-o luna cam.
Multa sanatate ii doresc baietelului tau.
mcrmiki spune:
Buna! Noi am facut teste de alergie la spitalul Victor Babes la dr. Bunu Carmen. Iti dau nr. de tel. si eventual sa suni si sa intrebi daca fac teste de alergie pt. anestezie - te. 0256/207670 interior 178(ceri la explorari functionale).
Multa bafta1
XIO spune:
Dr Bunu e foarte buna
POti incerca si la cabinetul ei
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
angelli spune:
pt raspunsuri.Intr-adevar, am incercat acum 3 sapt sa ajung la Carmen Bunu la spital pt mine pt o sinuzita rinita dar era plin, nu se stia daca ajunge si tuseau pe langa mine pacientii de frica virusilor am fugit.Voi incerca la profilaxis unde stiu ca are consultatii.
Adrianasi Andreas(28.07.2006)
mar_gia spune:
Eu l-am operat pe Alex la Budimex in Bucuresti. Am discutat cu anestezistul despre test si ne-a spus ca la Budimex nu exista posibilitatea sa-l faca, ar presupune sa aiba un laborator sofisticat (pt ca anestezia generala presupune un cumul de substante si deci complicat). Nu ne-a fost deloc usor sa acceptam asigurarile anestezistului ca nu exista riscuri (e vorba de experienta dr si oricum sunt pregatiti sa intervina in caz de ceva), dar Doamne ajuta nu au fost probleme la noi. Si eu am incercat sa gasesc un laborator care sa faca acest test (am citit tot felul de site-uri), dar nu am gasit, altfel sigur as fi facut testul. Dar eram deja programati pt operatie, ne-am incurajat ca va fi bine. Cand era mai mic, facusesem tot felul de teste pt alergii, si nu iesise nimic.
Daca gasesti ceva, cred ca e bine de stiut, sigur multi ar fi interesati.
Multa sanatate!
Marina
gabytza25 spune:
buna fetelor
raspund la acest subiect deoarece cam acum o luna am facut teste de alergie la anestezie. Era vorba despre anestezia folosita de medicul stomatolog. Medicul meu stomatolog mi-a dat carpulele (fiolele) cu alergiile pe care le foloseste si mi-a dat trimitere la doamna Bunu Carmen. Am sunat la ea si mi-a spus ca la spital nu exista liber pentru programare decat peste o luna (era prin martie si avea loc dupa Pasti), si m-a programat a doua zi la cabinetul particular (in spate la abator). Consultatia a costat 100 lei, si a constat in 3 intepaturi pentru fiecare model de anestezie in parte (cu diferite gramaje) Este foarte dragutza si amabila cu pacientul. ceea ce nu mi-a placut a fost ca din graba (sau din dorinta de a servi pe cat mai multi), baga cam 3 persoane deodata in cabinet. testele de alergie la anestezie le face dumneaei, deoarece studentii ei rezidenti nu stiu sa faca. daca este vorba de altfel de alergii le fac rezidentii, insa sub supravegherea dumneaei. Testul dureaza cam 10-15 minute (pentru 2 anstezii cate mi-a facut mie). Daca mai ai nevoie de alte informatii, poti sa imi scrii un pm. O sa iti trimit si eu unul cu telefonul mobil ersonal al dansei, ca nu mi se pare frumos sa il scriu aici.
o seara frumoasa