ce va place sa ascultati?
Raspunsuri - Pagina 4
zizee spune:
fiindca-mi fac cu okiu' niste artisti pe care i-ati postat pe-aici, m-am aruncat in net sa-i trag si pe malul meu...
aproape ca m-am inecat.
de unde faceti voi free dwnld de fisiere mp3 - cit mai variate? si insist pe free, free, free...
mmihaela spune:
Draga chatonel, 'suna' bine si tentant, ma apuc sa caut si eu muzica despre care scrii...
Miha
chatonel spune:
zizee, cauta kazaalite, descarca programul si de-acolo vei incarca sute de GO de muzica :)... cu conditia sa ai net prin cablu sau adsl. Succes!
osolita spune:
quote:
zizee, cauta kazaalite, descarca programul si de-acolo vei incarca sute de GO de muzica :)... cu conditia sa ai net prin cablu sau adsl. Succes!
Pe langa Kazaa Lite poti sa cauti si pe WinMX sau eMule.
zizee spune:
aha, tnx pt raspunsuri dar n-am nici cablu, nici adsl, am conexie prin modem si-un provider de kko, care ma traduce cind mi-e lumea mai draga...
asadar, pot sa ma satisfac cu WinMX sau eMule, cum sugereaza osolita?
osolita spune:
Din pacate nu, pentru eMule sau WinMX ai nevoie tot de conexiune DSL, de fapt se poate si fara, dar te costa mult in cazul in care platesti la minut si nu cred ca merita.
maudi spune:
quote:
Originally posted by mmihaela
Draga Oana, eu am vazut un spectacol acum vreo 2 ani, de revelion cu Cirque du Soleil, si-am ramas inmarmurita. Esti singura persoana cu care 'vorbesc' si-i cunoaste!
N-am reusit sa fac rost de caseta, dar este cel mai tare spectacol!
Miha
haha, v-am prins, cunoscatoarelor! bifati-ma si pe mine pe lista, sunt fan inrait de cand i-am vazut in show in Las Vegas anul trecut: Mistere. am si CD-ul cu muzica de spectacol, yuhuu, sunt tare fericita, mai ales ca ma pot duce oricand sa-i vad ca au reprezentatii si aici in Florida. Miha, nu stiu unde locuiesti tu, dar cei din State pot inregistra spectacole intregi de pe canalul TV Bravo, are serial cu ei in fiecare seara, documentare despre trupa, secvente din show-uri, interviuri, etc. cand si cand transmit si spectacolele integral, momente in care eu am comis ilegalitatea oribila sa apas telecomanda pe "rec"
alba spune:
Eu una sunt mare fan al hip-hop-ului romanesc & nemtesc..sunt meseriasi tare baietzii,de ramin fara grai,: Casa Locco,Parazitii,B.U.G. Mafia,Samy de Luxe
In rest ascult cu mare placere:
Ducu Bertzi
Stefan Hrusca,mai ales colindele
Savoy,Mirabela Dauer
Tudor Gheorghe,albumul:"Mie-mi pasa", e super.
Maria Dragomiroiu (Singur prin straini )
Irina Loghin
Maria Tanase
Faramitza Lambru
Albatros & Azur(ii mai stie careva ?)
Celelalte cuvinte
Iar din muzica internationala,prefer pe:
ABBA
Gloria Estefan,Ricky Martin /muzica latino-americana in general
Compay Segundo (Buena Vista Social Club)
Enya
Edith Piaf
Xavier Naidoo
Nena
Deppeche Mode
***Alba***
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=alba
mmihaela spune:
Mai sa fie...
Avem o intreaga petrecere aici!
Maudi, brava tie, eu's din Bucuresti, pe-aici nu prea...
Insa amintirile sunt foarte vii, ma-nfioreaza si-acuma spectacolele despre care vorbiram
Chatonel, din pacate nu prea cred ca ai cu ce sa ma ajuti, precum zizee, nici eu nu beneficiez de conexiune 'civilizata'. Eu incerc pe la cei cunoscuti, si-mi ia ani de zile pana reusesc sa fac rost de cate ceva. Insa cred eu ca merita efortul, n'est-ce pas?
Salutari si auditie placuta!
Miha