pot sa spal biberonul cu solutie de vase ?
Raspunsuri - Pagina 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Happiness_4_us/Happiness_4_us.jpg)
Happiness_4_us spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui oanamada
Da, dezinfectant special pentru biberoane...de la chicco Oana si ![]() CATI POZE NOI "Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume." |
Dezinfectantul tine locul sterilizatului, cand sterilizatul nu este posibil, ex. calatorii, etc.
Nu se foloseste in loc de detergent de vase.
![](floare.gif)
Nana,
![](mamica.gif)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Stelele care cad, nu pier! Stelele care cad, se duc pe un alt cer!Ramas bun, steluta iubita si scumpa, Emma!
![](floare.gif)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici scump!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Puppa spune:
Daca vrei sa fi linistita, incearca sa folosesti detergent de vase bio. Eu asa fac, l-am luat de la cora, e vreo 8 lei.
http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/
oanamada spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui NanaMotoc
Dezinfectantul tine locul sterilizatului, cand sterilizatul nu este posibil, ex. calatorii, etc. Nu se foloseste in loc de detergent de vase. ![]() Nana, ![]() Povestea nasterii fluturasului! Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa! Stelele care cad, nu pier! Stelele care cad, se duc pe un alt cer!Ramas bun, steluta iubita si scumpa, Emma! ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici scump! |
Corect! Eu le spalam cu detergent de vase super-diluat, le clateam bine si dupa aceea le puneam in solutia de sterilizat!(evident, le clatesc dupa solutia de sterilizat!) Ma rog...asa faceam zilnic pana la un an...dupa aceea am sarit peste sterilizat..sterilizez o data pe saptamana!
![](icon_smile_big.gif)
Oana si
![](zana.gif)
CATI POZE NOI
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
anisiap spune:
ce nu inteleg eu unde e sterilizatul ca dupa tot trebuiesc clatite cu apa nu?? eu spal cu aceasta solutie cadita care e un detergent nediluat care face multa spuma si scap greu tre sa clatesc foarte mult macar e sigur ca e cada curata dar nu sterila odata ce a luat contact cu apa de la robinet
sterilizatorul cred ca e sfant indiferen de care e atat cat este necesar
Tudor ,Ale ,
si
23+
ipearina spune:
Eu le-am spalat cu axion lichid, dar le-am clatit foarte bine. Apoi le-am sterilizat. Cand copilul s-a facut mai mare, doar le-am spalat cu axion, fara sterilizare.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Happiness_4_us/Happiness_4_us.jpg)
Happiness_4_us spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anisiap ce nu inteleg eu unde e sterilizatul ca dupa tot trebuiesc clatite cu apa nu?? eu spal cu aceasta solutie cadita care e un detergent nediluat care face multa spuma si scap greu tre sa clatesc foarte mult macar e sigur ca e cada curata dar nu sterila odata ce a luat contact cu apa de la robinet sterilizatorul cred ca e sfant indiferen de care e atat cat este necesar ![]() Tudor ![]() ![]() ![]() ![]() |
Si daca imprejurarile sunt de asa natura incat nu poti folosi sterilizatorul ce faci? Rabda copilul de foame ptr ca nu e sterilizat biberonul?
![](alcool.gif)
Ma gandesc ca pleci la drum cu toate biberoanele sterilizate cum facem noi in drum spre Ro' dar se intampla din diverse motive sa ramai fara fie ai intarziere etc si atunci solutia de sterilizat este mana cereasca.
Si ex pot continua cu spitalizare unde nu ai cum sa sterilizezi biberoanele etc
Vorbesc din experienta proprie- pierdut legatura de avion- stat in aeroport pe timp de iarna cu aeroport inchis etc.
Nana,
![](mamica.gif)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Stelele care cad, nu pier! Stelele care cad, se duc pe un alt cer!Ramas bun, steluta iubita si scumpa, Emma!
![](floare.gif)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici scump!
anisiap spune:
eu nu mai sterilizez de la 6 luni bibele fetei iar in spital au bibe de unica folosintza cel putin aici cu laptele gata facut cat despre plecat am plecat si eu cu toate dupa mine am sterilizat la microundele restaurantelor oameii sunt chiar dragutzi sau la hotel sau orice" mc"are asa ceva
dupa6 luni am folosit doar un detergent bun de vase
termenul steril presupune ceva mai mult ok solutia indeparteaza resturile de lapte (cat bebe e mic si predispus la infectii)apa de la robinet nu e sterila ori le lasi neclatite sa sterilizezi copilul pe interior sau le clateai cu apa fiarta?
Tudor ,Ale ,
si
23+
anya spune:
pe bidonul de solutie de sterilizat ce scrie? Parca tin minte ca trebuia doar scurs biberonul si uscat perfect inainte de folosire. A trecut ceva timp de cand n-am mai folosit sterilizare, ca biberon folosim si la 4 ani, dar spalat doar cu detergent.
oanamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anya pe bidonul de solutie de sterilizat ce scrie? Parca tin minte ca trebuia doar scurs biberonul si uscat perfect inainte de folosire. A trecut ceva timp de cand n-am mai folosit sterilizare, ca biberon folosim si la 4 ani, dar spalat doar cu detergent. Anya |
Scrie sa tii biberonul 5 minute in solutie si sa-l clatesti bine dupa! Cel putin pe asta de-l folosesc eu...
Oana si
![](zana.gif)
CATI POZE NOI
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ploscariu/ploscariu.jpg)
ploscariu spune:
Eu spal biberoanele cu detergent de vase, apoi limpezesc foarte bine!
P.S. O vecina mi-a spus ca are o cunostinta care spala vasele cu detergent de vase si nu le mai limpezeste, personal, nu-mi vine sa cred asa ceva, cum adica lasa sapunelele pe farfurii si pe pahare....?
POZE RECENTE , poze de la serbare ,
poze de la intalnirea cu Mosu' ,party la gradinita
poze cu Ioana si Ionut
www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004