Nodul la san - bebelush

Nodul la san - bebelush | Autor: tigresa

Link direct la acest mesaj

Fetita mea de 7 luni are de cateva zile un nodul la sanul stang, ce a aparut pe fond hormonal. Nu am ajuns cu ea la un endocrinolog, a vazut-o doar medicul de familie si un dr. de la chirurgie (Sp. Grigore Alexandrescu). Ambii mi-au spus ca nu este ceva grav si ca va trece mai mult de la sine, si cu ceva antiinflamatoare (zona e putin inflamata).
Teoretic am inteles ca se poate merge si la un endocrinolog, dar practic nu e neaparat necesar, fiind vorba de o "reglare" a hormonilor in organism.
Se pare ca apare din ce in ce mai des la bebelushi in ultima vreme. Medicul de familie mi-a spus ca poate fi vorba si de hormonii care se gasesc in carnea de pui, si care la anumiti copii pot da astfel de reactii.
Daca a mai trecut cineva prin asta, va rog sa-mi dati si mie mai multe detalii. In cat timp a disparut nodulul, voi cum ati procedat cu tratamentul, daca a fost nevoie de un endocrinolog, etc...

Multumesc.

Tigresa & tigrisorul Horia (21.08.2003) & tigruta draguta (Ilinca 15.09.2008)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Si la a mea i-au vazut nodulul la controlul de 12 luni.. Doctorii mi-au zis ca e ceva normal in randul fetitelor-pe baza hormonala si ca e des intalnit in randul fetitelor alaptate, multi aprinti nici nu il observa.
La fetita mea e o usoara umflatura in zona sfarcului ca si cum ar avea un san mai mare, e la stangul. Mie mi-a zis ca trece cu varsta, si ca s-ar putea sa nu il observ cand e in jurul varstei de 5-6 ani.
La fiecare control la dr (cele de rutina) ii amintesc doctorului de nodulul ala si sa il verifice, iar el imi zice ca e ok nu e nimic de ce sa ma ingrijorez.

astept si eu sa vad ce zic alte mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigresa spune:

Mindy, si eu o alaptez, uite ca la asta nu m-am gandit, se poate sa fie din cauza hormonilor pe care noi ii avem in organism.
Ii dau in fiecare seara nurofen, si deja e mult mai bine. Astept sa-i treaca de tot acum.

Tigresa & tigrisorul Horia (21.08.2003) & tigruta draguta (Ilinca 15.09.2008)

Mergi la inceput