Laptele de mama

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Ionica, ai luat antibiotic, nu? e f posibil sa fie de la antibiotic.
M\i. n-o mai descurajati cu alaptatu, ca e clar ca sufera din cauza asta, e o mama care are lapte, ar fi pacat sa nu alapteze in continuare, pt bebelusa in primul rand si pt ea la fel.
deci, pt proaspetele mamici care citesc aberatii pe aici:

Kk f moale si regurgitatul in cantitati mari sunt in general chestiuni fiziologice normale la un bebe de 3 saptamani alaptat exclusiv...

Ionica, cum mai esti? ai pus fata la san?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Gata ca tot trecu`saptamina mare si pastele,"ringul"e deschis!

Deci pregatitzi-va!

Dana

Ionica multa sanatate si sa-tzi traiasca micile printzese!

Mergi la inceput

andacos, interventia ta e cu totul si cu totul in plus. Cu ce ai ajutat-o pe Ionica?
ea e o mama obosita, a facut si mastita, a avut o sarcina grea, si vrea sa alapteze, nu sa renunte.Si are toate sansele sa alpteze 2 ani cum vrea, numai ca din cauza oboselii a intrat un pic in panica.
Si voi inserati aici ideea de scandal. Pentru ce?
ar trebui sa se stearga mesajele astea aiurea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Ionica, ai luat antibiotic, nu? e f posibil sa fie de la antibiotic.
M\i. n-o mai descurajati cu alaptatu, ca e clar ca sufera din cauza asta, e o mama care are lapte, ar fi pacat sa nu alapteze in continuare, pt bebelusa in primul rand si pt ea la fel.
deci, pt proaspetele mamici care citesc aberatii pe aici:

Kk f moale si regurgitatul in cantitati mari sunt in general chestiuni fiziologice normale la un bebe de 3 saptamani alaptat exclusiv...

Ionica, cum mai esti? ai pus fata la san?

Sabina, tare a vrea sa stiu cine scrie aberatii.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de ceilalati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

dar ce scandal, ce ring?...fiecare e cu parerea ei, la fel si cu nelamuririle, e normal sa intrebi daca nu intelegi ce vrea sa spuna omu', asta nu inseamna ca dai in cap cuiva...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

andacos, interventia ta e cu totul si cu totul in plus. Cu ce ai ajutat-o pe Ionica?
ea e o mama obosita, a facut si mastita, a avut o sarcina grea, si vrea sa alapteze, nu sa renunte.Si are toate sansele sa alpteze 2 ani cum vrea, numai ca din cauza oboselii a intrat un pic in panica.
Si voi inserati aici ideea de scandal. Pentru ce?
ar trebui sa se stearga mesajele astea aiurea

Sabina,interventzia mea e bazata pe experientza topicurilor precedente pe aceasta tema!Si tu stii la fel de bine ...ce urmeaza!

Dana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luny

Citat:
citat din mesajul lui ana1980

ionica eu zic sa te resemnezi si sa mergi pe ce vezi ca are mai putine cauze negative. Nu-i obligatoriu ca la al doilea copil sa fie ca la pimul. Eu zic ca nu-i chiar asa rau ca nu-i prieste laptele tau

'Tot ceea ce ti se intampla are un scop' Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
Ceva poze
nasterea in apa
www.elipetromed.ro

asta cu resemnarea suna a...lene, sa-mi fie cu iertare! iar ultima fraza, n-o inteleg deloc!! cum adica nu e asa rau? e bine atunci, sau ce, nu e important?..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Uite Lunny raspunsul tau,in care direct ai aruncat cu cuvintul... "lene"!

Daca cineva din diverse motive nu poate face ceea ce voi consideratzi ca TREBUIE facut,apar cuvinte de genul asta sau mai rau ,mergindu-se pina la a se pune in discutzie moralitatea mamelor care nu alapteaza!

Dana

Mergi la inceput

pe aici = e plin forumu de mamici care sfatuiesc alte mamici sa intarce pt ca " nu a crescut bebe un kile pe luna, pt ca bebe a regurgitat, pt ca mi-e somn sa alpatez etc etc etc"
chiar si aici la subiect cineva i-a zis sa renunte, cand 99% nu e cazul. (pt 1% ala numa medicul poate sa zica....in urma unor analize f f complicate si amanuntite pt RGE. Ori exista bebelusi care regurgiteaza imens fara a vea reflux, doar tp ca din lacomie papa mult, sau papa pt a se linisti etc etc, ceea ce e NORMAL, un bebe pana la 5, 6 luni n-are alta treaba decat sa stea cat de mult in brate la mama si la san....

Mergi la inceput

va rog eu frumos nu mai rapsundeti celor care cauta scandalul
ca sa moara de la sine.
Si recititi mesajul initial, ca sa vedeti ca Ionica vrea sfaturi ca sa alapteze, nu ca sa renunte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Sabina multumesc pentru incurajaraile tale ,dealtfel va multumesc la toate.

Azi la pranz am pus bebe la san ,mananca foarte mult si a luat bine in greutate,are deja 4650gr la nastere avand 3740gr.
Azi a venit pediatra si mi-a explicat de ce voma,manca foarte mult deorece am prea mult lapte iar ea trage cu forta iar cand vine lapticul vine cu jet puternic.
M-a sfatuit sa ma mulg putin inainte de ai da sanul asa va manca mai incet,este ea prea mancacioasa iar eu prea panicoasa,cu prima pitica nu am avut probleme,

Ce e si cu lactatia asta,la prima nu am avut suficient lapte iar acum am pentru gemeni,nici prin gand nu-mi trece sa opresc lactatia.

Habar nu aveam ca kk de bebe este asa de apos,la primul bebe asteptam si cate 3 zile pana facea un kk-uta,of ,sper sa-i mearga bine cu laptele meu,vad ca in seara asta nu a mai vomitat sidoarme ca un ingeras,probabil colici a avut de la sarmale,m-a rasfatat mama de cnd am nascut numai cu mancaruri romanesti,de azi am o dieta stricta.

Va pupic

Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput