mihaela, am facut si eu, raspunsul tau mi-a iesit..adda, cred ca tu ai stat cu spatele la case, de acolo diferenta :)..nu-i greu si e amuzant, incercati...se vede ca e vremea lui einstein nu faceau atitia integrale, pun pariu ca acum 98 % din populatie poate sa il rezolve :)
D.
se vede treaba ca nenea einstein s-a cam inselat...
adda, descintec are dreptate, ai stat cu spatele la case. daca verifici solutia ta, o sa vezi ca nu respecti pct. e (locatarul casei verzi - si nu albe - bea cafea).
felicitari gagici !
ps descintec, ma speriasi cu integralele... sau n-ai gasit alta rima? . nu de alta, dar tocmai m-am apucat sa-mi dezgrop amintirile de matematica (pt. gmat) si-mi tai elanu'...
pupici.
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi
Aveti dreptate ...am stat cu spatele la case ...dar daca as fi verificat inca o data mi-as fi dat seama ca nenea neamtu' nu avea cum sa bea cafea pt ca nu era in casa verde si atunci mi-as fi dat seama ca trebuie sa inversez casele ... se pare ca eu fac parte din aia 98% ai lui Einstein
Dragostea e intotdeauna gata sa ierte, sa aiba incredere, sa spere si...sa indure orice urmeaza.
Mai puteti gasi foarte multe teste pe siteul www.psihoteste.ro sunt teste de toate tipurile!
Ione`