Teste de inteligenta
Ma poate ajuta cineva si pe mine cu o adresa pe net unde pot gasi teste de inteligenta?
Merg la un interviu si primul test pe care trebuie sa-l trec e cel de inteligenta .
Daca aveti teste de inteligenta in format electronic, de asemenea v-as ruga sa mi le trimiteti pe personala.
Melina
Raspunsuri
Mickyyy spune:
Iti pot trimite eu unul pe mail, ai nevoie de liniste si timp sa-l faci, dar e in romana, si e super fain realizat.
Dar din pacate nu ma lasa sa trimit mail cu atasament.
Trimite-mi un mesaj privat cu adresa ta de email, si-tzi atasez testul.
Victoria spune:
Am gasit o data ceva pe www.emode.com, sunt si alte teste mai hazlii, vezi daca iti place.... au si de IQ, parca...
veni, vidi, Victorie!
ralucami spune:
Mickyyy daca ai chef si timp poti da un copy/paste si sa mi-l trimiti si mie??? Multumesc mult!
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Mickyyy spune:
Testul este un mic programel de fapt, ai 50 de minute la dispozitie in care tot ce trebuie sa faci este sa bifezi raspunsul. Dupa cele 50 de minute se opreste automat si iti calculeaza punctajul total.
Nu stiu cat de performant este, dar daca il vreti, lasati adresa de mail si in masura tiumpului liber, o sa vi-l trimit.
Nu stiu cum altfel as putea sa-l pun pe forum.
ralucami spune:
Adresa mea: ralucamineo@yahoo.com Multumesc inca odata
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Andrada spune:
Vreau si eu!
Merci fetele care mi-l puteti trimite,
Andrada
PS adresa de email: casa104@hotmail.com pentru cine se indura de mine pupici anticipatzi
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
EDDY spune:
Vreau shi io testul,pliiizzzzz!Uitatzi adresa: stronza75@yahoo.it ! shi multzam anticipat ,
Eddy & Antonia Naomi
lilach spune:
As dori si eu testul...
multumesc anticipat.
adresa ellaluck@yahoo.com
"Un sfirsit e un inceput..."
ella& laura,andrei,andra
Mickyyy spune:
Andrada, am nevoie de emailul tau ca sa ti-l pot trimite. daca incerc direct de pe forum, nu ma lasa sa atasez fisiere. Trimite-mi un mesaj privat cu adresa ta de email, si ti-l trimit.
Eddy si lilach, voua vi l-am trimis.
Gata pentru astazi, ne revedem maine dimineata.