Smegma(branzica) la cuc?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crismac spune:

Si baietelul meu mai are uneori astfel de probleme - acumulare de smegma . Eu l-am decalotat de mic . Atunci cand apare problema spalam bine si dam cu Nidoflor . Pana a doua zi dispare . Cred ca decalotarea tine de igiena si nu inseamna deflorare ( parere proprie !) - daca nu il decalotam cred ca aveam parte de multe infectii si refluxul urinar pe care il are pe stanga ar fi fost mult mai grav !!!

www.gradinacris.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyyy spune:

Adunarea smegmei nu stiu daca tine numai de igiena.De ce zic asta? De cand s-a nascut de fiecare data cand ii schimbam pampersul (5-6ori/zi) il spalam si i-o decalotam sub jetul de apa!!
Niciodata nu l-am sters cu servetele umede la fundulet si doar atat!!
Si uite ca s-a strans un "saculetz" mobil ce-i drept,dar destul de "pietrificat".
Dupa 3 saptam de dat cu unguent si comprese cu rivanol acel saculetz a ajuns exact unde este lipita pielea de gland,doar ca (zic si eu) nu se poate dezlipi, asa ca nu are cum sa iasa.
Glandul putzei se vede, dar nu e decalotat in totalitate,sa zicem ca doar 2/3 se decaloteaza.
Daca nu ajungeam la chirurg nu stiam ca nu s-a decalotat in intregime.Ptr ca ea nu are varful lipit, l-au vazut "n" doctori pediatri si nimeni n-a zis nimic si eu am crezut ca asa e normal...
Asta e,vom vedea cum scapam si de asta.
Va pup si multumesc ptr sfaturi!!
Sanatate puiutzilor vostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielatt spune:

multumesc mult witeflower !
ma bucur sa aud ca am totusi o sansa sa nu ajung la chirurg !
poti sa-mi spui exact cum se aplica Nidoflorul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielatt spune:

babyyy si ce faceti? nu se face interventia aceea prin care se "ciupeste" pielicica?
ce v-a recomandat chirurgul?
cum spuneam..sunt "fan" subiect decalotare, trebuie sa stiu tot !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Si baietelul meu a avut acumulari de acest fel, dar nu mi-a trecut niciodata prin cap sa-l duc sa-l taie. Nu parea sa-l deranjeze in nici un fel, facea pipi normal, in jet continuu, daca se inrosea un pic il dadeam cu bephanten si trecea repede (dar 'inroseala' era la fel ca la fetitza in zona genitala, deci un soi de 'opareala', iritatie de la ceva. Oare si pe fete daca li se inroseste ar trebui sa le ducem la chirurg ?). Cand a intrat in epoca descoperirii personale, a tras el singur si i s-a mai dezlipit din pielicica aia, au iesit si acumularile albicioase, fara durere si traume.

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput