AERODIN
Nu stiu daca am scris corect. Este un imunostimulator pentru zona ORL
Stie cineva ceva?
Raspunsuri
elena_ltd spune:
Eu stiu de el. Este un vaccin imunostimulator intr-adevar sub forma de picaturi care se pun in nas. Eu i l-am dat fetitei mele de 3 ani iarna trecuta. Am fost extrem de multumita. Nu a mai racit nici macar o singura data toata iarna, desi a iesit zilnic afara pe orice vreme. Inainte aveam probleme cu nas infundat si tot felul de rinite etc. Ma saturasem eu de cat antibiotic lua, saracuta. Noua ne-a fost recomandat de medicul orl-ist si avem de gand sa-l luam din nou anul acesta. Se procura de la Institutul Cantacuzino. Il recomand cu incredere.
Elena, mama Oanei si a lui bb Mihai
alexa spune:
Multumesc, ieri l-am cumparat de la farmacia 2Na, costa 243.000 lei. Farmacia de la Inst. Cantacuzino nu mai exista. Sper sa fie bun si pt. baiatul meu
quote:
Originally posted by elena_ltd
Eu stiu de el. Este un vaccin imunostimulator intr-adevar sub forma de picaturi care se pun in nas. Eu i l-am dat fetitei mele de 3 ani iarna trecuta. Am fost extrem de multumita. Nu a mai racit nici macar o singura data toata iarna, desi a iesit zilnic afara pe orice vreme. Inainte aveam probleme cu nas infundat si tot felul de rinite etc. Ma saturasem eu de cat antibiotic lua, saracuta. Noua ne-a fost recomandat de medicul orl-ist si avem de gand sa-l luam din nou anul acesta. Se procura de la Institutul Cantacuzino. Il recomand cu incredere.
Elena, mama Oanei si a lui bb Mihai
otau spune:
Nu am auzit pana acum de Aerodin. Se poate administra copilului si fara sa mergi la medic ? Eu i-am dat baietelului meu IRS 19, dar tot a racit. In general, cand incepe gradinita incepe show-ul. Daca Aerodinul are efect beton l-as incerca si eu.
P.S Sunt super incantata de acest site.
Aurora
alycia spune:
Fetelor uitași ce am găsit despre AERODIN. Problema e ca nu stiu de la ce vârstă se poate administra. Bebe al meu are 4,5 luni!
AERODIN
imunomodulatori
Prezentare: Aerodinul este o suspensie bacteriană parțial lizată, în soluție cloruro-sodică izotonică, cuprinzând 10 dintre speciile bacteriene mai frecvent întâlnite în infecțiile căilor respiratorii (Streptococcus pyogenes, Streptococcus faecalis, Streptococcus pneumoniae, Staphylococcus aureus, Klebsiella pneumoniae, Pseudomonas aeruginosa, Neisseria catarrhalis, Haemophilus influenzae, Escherichia coli, Proteus vulgaris). Densitatea finală este de 177 U.O.I. Este livrat în cutii a 5 fiole de 5 ml pentru aerosoli; cutii a 12 fiole de 1 ml pentru instilații. Prezervant: Mertiolat de sodiu 0,0025%.
Mod de acțiune: Stimulator nespecific al rezistenței antiinfecțioase.
Indicații: Este indicat pentru prevenirea infecțiilor nespecifice ale căilor respiratorii (rinite, sinuzite, amigdalite, faringite, laringite, bronșite) și pregătirea preoperatorie în intervențiile chirurgicale O.R.L.
Mod de administrare: Se administrează zilnic, prin pulverizări sau instilații nazale (3 picături în fiecare narină, de 3-4 ori/zi, timp de 12 zile). În perioada de incidență crescută a infecțiilor respiratorii, administrarea se poate repeta, după o pauză de 7-10 zile. Fiolele se agită înainte de întrebuințare.
Contraindicații: Bolile infecțioase acute și convalescența acestora, TBC evolutiv, reumatism poliarticular acut, cardiopatii decompensate, insuficiență hepatică, nefropatii, sarcină, diabet.
Condiții de păstrare: Se păstrează la temperaturi cuprinse între +4C - +14C. Termen de valabilitate: 3 ani.
Producător: Institutul Cantacuzino
Multă sănătate și toate cele bune.Să creșteți mari!Dacă dragoste nu e nimic nu e!
http://community.webshots.com/user/penciu