pete rosii, mari, conturate (pe picioare)

pete rosii, mari, conturate (pe picioare) | Autor: eladea2005

Link direct la acest mesaj

fetelor, HEEELP!!!!

lui Eric i-au aparut niste pete mari, pe picioare doar...cred ca e urticarie...sunt conturate, asa ca o harta...marginile putin umflate, se simt cand pun mana...oare ce-o fi??? si ce e ciudat e ca unele au disparut dar au aparut altele, in alt loc (dar tot pe picoare)...stiti ce-o putea fi??? sau cu ce sa-l dau??? (o sa vina pediatrul mai tarziu pe la noi, dar nu mai am rabdare)!!!!!!!!!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Andreea, e mai mult ca sigur urticarie. Si eu am avut o data si erau exact cum le descrii tu doar ca pe tot corpul. Nu imi mai amintesc de la ce am facut-o dar mi-a trecut destul de repede si fara tratament.

Sa ne spui ce a zis dr

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns octopusu spune:

Poate sa il fi muscat vreo insecta.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

multu' fetelor... a fost vorba de urticarie...insa nu stiu de la ce...oricum s-a rezolvat cu Claritine...azi e ok...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilitops spune:

Ma numesc Lili #351;i m-am inscris de curand pe forum

Am un baie#355;el de 10 ani. Īn fiecare an atunci cand apar capsunile face niste bubite ca niste bande si daca pui mana sunt tari #351;i bineinteles il mananca. Si cred ca asta se intampla de cativa ani buni. Nu m-am dus la doctor pana acum pentru ca ii treceau destul de repede. Anul acesta i-au aparut din nou, dar parca mai multe.
De fiecare data dadeam vine ori pe capsuni, ori pe purici, ori cine stie ce insecta... Din pacata am constatat ca nu este de capsuni, ca in acest an i-au aparut inainte sa manance.
Am ajuns la concluzia ca este urticarie. #350;tie cineva cu ce se trateaza chestia asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Citat:
citat din mesajul lui lilitops

Ma numesc Lili #351;i m-am inscris de curand pe forum

Am un baie#355;el de 10 ani. Īn fiecare an atunci cand apar capsunile face niste bubite ca niste bande si daca pui mana sunt tari #351;i bineinteles il mananca. Si cred ca asta se intampla de cativa ani buni. Nu m-am dus la doctor pana acum pentru ca ii treceau destul de repede. Anul acesta i-au aparut din nou, dar parca mai multe.
De fiecare data dadeam vine ori pe capsuni, ori pe purici, ori cine stie ce insecta... Din pacata am constatat ca nu este de capsuni, ca in acest an i-au aparut inainte sa manance.
Am ajuns la concluzia ca este urticarie. #350;tie cineva cu ce se trateaza chestia asta.

Intreaba pediatrul sau un alergolog , poate chiar un dermatolog daca e la indemana. In principiu se prescrie un antialergic intern si ceva local sa atenueze mancarimile. Nu-l trata dupa recomandarile noastre, mergi la medic.

Ca si terapie alternativa, cand apar minunile, poti sa ii dai multe lichide (apa, ceai, nu suc de citrice care e iritant) si ceva talc mentolat local.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput