Painica?
CE TIP DE PAINE DATI COPILULUI VOSTRU?
CARE CREDETI CA AR FI CEA MAI BUNA?
Raspunsuri
Katyuscha21 spune:
Nu stiu ce sa iti zic despre paine dar cred ca cea mai buna din cate am auzit eu este painea neagra si cea de secara cica is foarte sanatoase eu una nu mananc ca nu imi palce dar multa lume mia zis ca painea asta e buna si sanatoasa daca o sa ii placa la copil ft bine.eu la copilul meu ii dau painer alba ca ii ft pretentios la mancare.of.
Mami de baietel dulce ANDREI 2 ANI SI 7 LUNI
adra_bell spune:
Din faina integrala, de preferat facuta in casa, la masina de paine bineinteles
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
Puppa spune:
Eu stiu din surse sigure ca cea mai buna paine este bongranna de la baneasa. Nu stiu daca aveam voie sa ii dau numele, dar ei au implementat un mod de fabricatie care nu necesita conservati si alte tampenii. este un pic mai scumpa, dar este f buna la gust si sanatoasa, mai ales pentru bebe. Ii mai poti da si paine toast bio, se gaseste in toate hipermarketurile si nu este exagerta la pret.
http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/
oanamada spune:
Eu am inceput sa-i dau paine facuta de mama sau socrul meu (au masini de facut paiine)...care ii faceau chifle...de fapt, noi asa am invatat sa mestecam.
Dupa aceea pentru ca mi-era greu sa-i pun pe ei sa faca...sa ma tot duc eu sa iau etc...am trecut-o pe chifle kaiser (chifle facute in laborattoarele proprii ale Billa si Kaufland). Fetei mele ii place foarte mult paiinea in general, dar pe alea le adora!
Oana siCati mica (1 an si 7 luni)
CATI POZE NOI
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
alexas spune:
In general baietelu meu e un mancacios de paine iar fetita cateodata in general paine de casa
mami de miruna si andrei