nevasta=amanta

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina constantin spune:

recunosc ca e fain subiectul! cred totusi ca e destul de greu sa le faci pe toate in ac. timp. ca sotie, recunosc ca nu prea gatesc, decat ft. rar-noroc cu mama, dar fac curatenie, si calc rufe. tot ca sotie, imi place la nebunie sa stam sambata "dimineata" in pat pana la pranz si sa nu ne mai saturam unul da altul, sau sa ma trezesc cu o jumatate de ora mai devreme dimineata... si sa-l trezesc si pe el asa cum ii place.... sau,seara, cand ajungem acasa de la servici sa-mi pun lenjeria aia noua, sexy, ce-i drept, chiar daca nu e rosie, sau daca mai are treaba sambata la servici... si nu e nimeni prin preajma.... sa mai continui???! e asta comportament de amanta?
e suficienta putina imaginatie si un pic de timp, care probabil ca le lipseste unora. ce nu facem noi ca sa fim (aproape) perfecte? sa le intrunim pe toate intr-una:si sotie si mama si iubita la superlativ! intrebarea este: ei fac la fel de mult? recunosc ca personal nu ma pot plange, pt. ca am un sot extraordinar si ne iubim la nebunie, dar oare ei pot fi amantii perfecti? ce ziceti? pupici!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

m am amuzat copios citind cele 4 pagini ce s au scris pina acum... desi nu sint casatorita, dar am un prieten cu care locuiesc, si in plus am si o fetita de 6 ani ma bag si eu in vorba.... eu am aplicat regula camerelor separate.. vin in audienta. intr un fel s a obisnuit si cred ca chiar ii place, sa i fac surprize noaptea: dau iama peste el cind doarme mai bine.
cit despre lenjerie rosie si miscari languroaseee... sa va povestesc ce am patit ieri: incepusem sa ma "produc" pe o melodie, prin bucatarie.. fiind imbracata cu un capot lung, pe corp, cu fermoar. ei si cind ma ondulam mai cu pofta si mi saltam poalele mai molatec, o aud pe fiica mea spunindu mi... "mami ai ghija ca nu ai chiloti pe tine.. sa nu ti se vada mitza!"... va imaginati ca s a dus incolo orice urma de pisiceala si ne am pus amindoi pe ris...
ah, noi ridem f mult... toata gashca: eu, ea si el...

in plus, din cind in cind merg la bere cu prietene sau prieteni, iar el vine sa ma ia. este f interesant, ori ne dam intilnire prin oras, ori la vreo terasa. ma straduiesc sa patram atmosfera de "inceput"

cit despre amanta sau sotie... cred ca important este sa nu devenim neveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

"mami ai ghija ca nu ai chiloti pe tine.. sa nu ti se vada mitza!"..... m-am tavalit de ras, simpatica pushtoaica ai!!!!!!

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Fetelor un subiect trasnet!!Nemaipomenit! Eu am invatat de la maicamea o chestie "sa fii mama curva in dormitor si doamna in salon" Ei fetelor eu pe asta o tin si merge.Mama si intr-o zi mi-a venit un chef de f.... Ma duc la el la birou fara chiloti sub fusta(el ardelean) il bag in baie si ii spun sa pipaie chilotii noi pe care mi i-am luat.Fara!!!!!Sa turbeze sa mi-o puna acolo in baie. Nenene vino acasa si poate ca o sa ii ai. Baiatul meu MIELUSEL gagici. Asa ca mai trebuie sa facem si trotoarul din cand in cand.

aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

multumesc victoria... are tolba plina de asemenea replici... cind ne este lumea mai draga...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia spune:

super subiectul. mai ramane doar sa punem in aplicare sfaturile primite. cred ca pana la urma depinde de fiecare dintre noi ca el sa nu sara gardul si modul in care ne prezentam in pat e un motiv solid.
Flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sammy spune:

Am citit cu deosebit interes tot ceea ce s-a scris referitor la subiect...si acum sunt nedumerit....Cineva a spus ca sotia trebuie sa fie doamna in societate, gospodina in casa si curva in pat......Dar acum intreb si eu, sincer si din perspectiva unui barbat casatorit, daca sotia nu are una din aceste calitati ce se poate intampla?.....Multumesc frumos si anticipat pentru raspunsuri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TORIA spune:

Pai Sammy draga te pui si o inveti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cioara spune:

sigur ca da ! la treaba !
cred ca ai enjoyed o groaza subiectul este ?!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

m-am amuzat copios citind tot ce s-a scris si cred ca e adevarata chestiunea: sotie=amanta...al meu face tot ce vreau daca sunt mai pisicoasa cu el si rasfatata, dar cine zice ca amantele nu le pot face si ele scandal din cand in cand?! bine, bine, poate nu miros a sarmale, ca omu'çand se duce sa le viziteze doar aranjeaza din timp, nu?! dar oricum pot spune ca la 29 de ani ai mei am invatat ca 99% dintre barbati cand se uita la o femeie frumoasa e si dorinta acolo, restul de 1% sunt homosexuali ...asa ca eu m-am gandit, daca putem avea o viata usoara si frumoasa si sa profitam de faptul ca suntem fapturi cu sex-appeal, de ce nu? deci dupa ne uitam la el cu ochii nostri de indragostita, ca la inceput si cu niste miscari languroase, un picutz de parfum, ceva lenjerie"starnitoare"avem si o nopate de ...si anyway cred ca e adevarat ca sexul mentine o casnicie, fiindca daca s-a aras mancarea, faci alta, dar daca il ignori pe "seful tribului"incepe sa-si puna problema: ma, dar eu nu mai sunt leul din tinerete? si atunci s-a scufundat corabia, adio si la gara!

numa'bine si soti mielusei (asa ca al meu) Lena si Freya

Mergi la inceput