Cit costa medicamentele FIV

Cit costa medicamentele FIV | Autor: tanea

Link direct la acest mesaj

Cit costa medicamentele pentru stimulare - Gonal F(Puregon, Folistim), Pergonal, Menogon, Humegon si cit cele pentru blocare Oralutran (Antagon) si cit Suprefact in Romania si cit in Ungaria?!
Multumim pentru raspuns,
Tanea

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

25oo euro Romania-1300 euro Ungaria.

Gabi si Simonica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Tanea....

Multa bafta in "lupta ta" pentru a ramane insarcinata..ca de altfel noi toate.

Am o rugaminte, fa si tu un singur subiect si intreaba acolo tot ce te intereseaza.....nu de alta dar si asa e greu de gasit subiectele pe forum......si nu facem altceva decat sa-l incarcam si mai mult.

Pleasssseeeee nu te supara...dar trebuie sa ne gandim sa lasam loc si pentru altii pe prima pagina si sa nu punem noi, sau mai bine zis o singura persoana 5-6 subiecte...ca atunci ce crezi ,avem sanse ca toate sa postam la fel?

Nu am rolul de a modera forumul, dar asa mi se pare mie corect in privinta existentei subiecteleor si postarii lor, cel putin pe prima pagina.SA NU DATI CU PIETRE!
pupici

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Chiar asa ...tanea de ce nu scrii pe subiectul FIV de toamna 8...acolo suntem toate cu FIV.Acolo gasesti toate detaliile.Mai sunt si alte subiecte

Pia,cerere de detalii
FIV
FIV1
Fiv 2 etc...

Gabi si Simonica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Desi am postat si la <fiv de toamna>, mi se pare util sa va spun despre posibilitatea de a procura medicatia de stimulare din Ungaria la preturi mult mai mici.
Noi am cumparat de la o farmacie din Bekescsaba (un oras la cativa km de granita cu Romania), se numeste Kigyo Patika si este pe strada Mendyanszky nr 2.
La aseasta farmacie lucreaza o doamna care stie perfect romaneste si cu care va veti intelege super. Se numeste Dna Szabo Erika si are nr de tel mobil 0036-20-377.0544.
Preturile sunt mult mai mici decat in Romania, o fiola de Menogon este 7 euro de ex (in Ro echivalentul Humegon este peste 1.200.000 si sunt necerase 50-60 fiole, deci faceti un calcul!), iar Diphereline este cu vreo 35 euro mai ieftin decat in Ro. Sotul meu a plecat seara cu un tren, a ajuns dimineata acolo, a cumparat totul intr-o ora si seara era acasa. Iar trenul l-a costat din Bucuresti la cls I, 1.600.000., deci mai nimic fata de suma pe care am economisit-o.
Asadar, fetelor care credeati ca medicatia pt fiv costa mii de euro, asa cum ma speriasem si eu, este o alternativa mult mai buna.
Puteti suna fara rezerve, pentru ca am cerut permisiunea dnei farmacist sa va dau nr de tel, asa ca o sase bucure sa va ajute. Si vorbiti direct romaneste, fara probleme. Va va spune daca are un anumit medicaemnt, iar daca nu-l are, faceti comanda prin telefon si va aduce, va spune cand sa mergeti(2-3 zile maximum) sa le luati.
Va pup si va urez un weekend frumos!

Mergi la inceput