ce pozitie de alaptat adoptati?
Raspunsuri - Pagina 2
Porumbita spune:
pai sanii sunt mari
nu pricep de ce e asa incomod pt mine culcat...
pt in timpul zilei insa tr sa fie tot sezand cumva...
multumesc si de link... prima pozitie e cea folosita doar ca eu nu il mai sustin pe bb acum (doar sanu) .. cu cealalta mana butonez la laptop... ; perna care o folosesc incepe insa sa fie mica..
khrisu spune:
Ziua o alaptez normal in brate numai ca tre sa circulam prin casa musai ca de altfel plange...asta ni se trage de pe vremea colicilor.. Noaptea o alaptez numai culcat..nici macar nu ma mut in partea cealalta cand schimb sanul..adica tot pe partea stanga si alaptez din dreptul..ma aplec un pic mai spre ea si gata ...
Felicitari Porumbita!!... Ii mai dai din biberon lapte matern sau canitza??
KHRISU mamik de baietel si fetita
Porumbita spune:
biberon ca ai mei (sotu/mama/soacra - ei fac prin rotatie cand sunt la munca) au decretat ca lingurita/cana etc e prea complicat si ca avem baiat destept, nu renunta el la san
khrisu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionica Si eu subscriu pentru alaptatul in pat culcat,desi foarte periculoasa fiindca poti adormi,mie mi s-a intamplat acum doua nopti ,norocul meu ca m-a trezit sotul . Ce dor imi era de alaptat Sophia 2ani 06.09.06 26.03.09 Sarah http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy |
Da de ce e periculos??..eu dorm dusa in timp ce alaptez noaptea..nici nu tin minte de cate ori alaptez..habar n-am...la inceput mai tineam socoteala ... Instinctul matern functioneaza nu tre sa iti fie frica ca adormi si vezi doamne cazi pe el si il sufoci. Somnul din timpul alaptatului e cel mai odihnitor pentru mama..e dovedita treaba asta.
khrisu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Porumbita biberon ca ai mei (sotu/mama/soacra - ei fac prin rotatie cand sunt la munca) au decretat ca lingurita/cana etc e prea complicat si ca avem baiat destept, nu renunta el la san |
Bravo!! Acum imi dau seama ca-i important ca numai alte persoane ii dau lapticul cu biberonul...tu ii dai numai din san si pe tine te cunoaste ca esti mami a lui care-i da papa in cel mai placut mod.
Porumbita spune:
a, asta clar.. pai nu ar face sens sa ii dau eu bibron; dc sunt acasa sun; dc sunt la munca primeste biberon cu laptele meu;
sper sa ne tina si de acum incolo...
Mindy spune:
Si eu culcata prefer si nici nu stiu uneori cand s-a servit singura ca adorm. Si ea lipita de mine.
M-am trezit de multe ori cu dureri mari de spate dar sa ma duc in fotoliu sau pe un scaun in timpul noptii efectiv nu am fost in stare. Eu cand dorm, dorm :)
Mindy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui khrisu
Da de ce e periculos??..eu dorm dusa in timp ce alaptez noaptea..nici nu tin minte de cate ori alaptez..habar n-am...la inceput mai tineam socoteala ... Instinctul matern functioneaza nu tre sa iti fie frica ca adormi si vezi doamne cazi pe el si il sufoci. Somnul din timpul alaptatului e cel mai odihnitor pentru mama..e dovedita treaba asta. KHRISU mamik de baietel si fetita |
La fel si eu.
Uneori aveam impresia ca sunt ca o pisica lungita si latzita pe pat si puiul trage de mine din care san vrea.
Nu trebuia sa imi schimb pozitia ca se aseza ea la celalalt san cand era gata cu unul :)
Sabina spune:
ca sa-ti reuseasca pozitia culcat, trebuie sa-ti pui mai multe perne, in asa fel incat sa stai cat mai verticala tu, asemabnator cu paturile de spital care se ridica.
pui bebe pe bratul tau si sutii tot la fel de bine sanul, mai ales daca e mare/ Bebe trebuie sa stea si el cat mai vertical, in orice caz, capul cat mai sus fata de picioare
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo