am si eu o problema

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katyuscha21

am si o o problema am baietelul meu de aproape 3 ani si inerc sal invat sa faca la olita deci il pun sta cateodata cam jum de ora sau mai bine dar nu face nimik si pipi nici caca.iar cateodata refuza total sa stea la olita merge la toaleta singur si se duce la wc si imita cum face tati pipi ca avazut la copii mai mari dar nu isi da pantalonii jos.

Pai s-ar parea ca el e mai degraba atras de wc decat de olita asa ca de ce n-ai incerca sa-l inveti direct la wc, cu adaptor?

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Si noi am incercat pana acum diverse metode: olite (diverse modele), recuctor, tentatia unor chilotei cu desenele preferate. Nu a functionat nimic.

Uneori, spune dupa ce a facut (doar kk). Il incurajam de fiecare data; de cele mai multe ori refuza sa stea pe olita, si mi-am propus sa nu insist, pt ca imi este teama sa nu generez un sentiment de respingere totala.

Ma gandeam la vara sa incercam si varianta sa il lasam fara pampers, poate i; va deranja sa isi murdareasca chiloteii preferati.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

sincera sa fiu am incercat si faza cu wc-ul dar nu merge ca ii este teama sa stea pe el si ii este si incomod am oprit sa mai incerc sa il pun la olita il mai las sa vedem ce se intampla.cineva mia zis ca,cum sa iti dai seama cand copilul e pregatit sa faca la olita e atunci cand nu mai face pipi noaptea in pempars deci il pui curat si tot curat sa il gasesti.acuma stiu si eu?mai astept sa vedem.si cu vorbitul?ce as putea face?incerc sa il iau sa citim impreuna sa spunem poezii si sa ne jucam impreuna dar nu vrea incercam sa zicem cuvinte nici atat nu vrea.sunt un pik ingrijorata de chestia asta.

mami de baietel dulce ANDREI 2 ANI SI 5 LUNI

Mergi la inceput