Nu stiu ce sa fac deloc in privinta taiatului motzului: la un an, la 2?
Argumente pro 1 an: nu va trebui sa ma chinui cu el peste vara cu parul lung si in privinta alesului (chestia aia ca ii pui in fatza o tava cu multe si de toate si ce va alege, spre aia se zice ca se va indrepta in viatza) e destul de mic ca sa faca o alegere..... neviciata ;)
Argumente pro 2 ani: vreau sa am ce sa ii pastrez amintire (coditza, pe care in acest moment nu o prea avem) si... cam atat....
Voi ce ziceti?
(Scuze daca a mai fost un astfel de mesaj, dar cum nu merge cautarea....)
Pupici!
Corina si bb Matei
Lui Vladut i-am luat motu' la 1 an. Nu cred ca are rost sa-l chinui pe bb cu parul lung pana la 2 ani, sa-i faci codita, sa stea la pieptanat mai ceva ca o fetita s.a.m.d. Oricum pe el nu-l intereseaza codita pe care vrei tu sa o pastrezi, eu nu-mi amintesc sa fi intrebat-o pe mama de codita Nici Vladut nu avea foarte mult par dar in enerva teribil, se scarpina pe la urechi de mama focului, il gadila si nu suporta Poti pastra si o codita mica amintire daca vrei. Asta e parerea mea, copilul este al tau , faci cum crezi.
Nepotului meu i-am taiat motul la 1 an si nici el nu avea prea mult par pe vremea aceea, plus ca era foarte moale. Gandeste-te ca vine vara, copii transpira foarte tare, se murdaresc si se irita al naibii de usor. Noi toata vara l-am tuns 1 si a fost foarte bine atat pentru el, cat si pentru noi.
Poti sa-i pastrezi cele cateva firicele de par pe care i le tai la 1 an pe un ban de argint lipit cu ceara. Asa o sa aiba ce avea ca amintire si tu si el!
Succes, Dea