Despre vaccinuri-intre minciuna si adevar (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita

[quote]eu nu-mi fac din gasti o cariera.
imi ascult doar constiinta cand imi afirm o convingere.

Felicitari.

Si eu fac exact la fel.
Nu ai sa gasesti in istoricul meu pe DC vre-un contra-exemplu la aceasta afirmatie.
---------------------------------------

Parerea mea e ca am ajuns intr-un punct mort. Deja discutam discutii.

Repet rugamintea adresata administratorilor forumului de a chibzui pe seama situatiei create de fanatismul anti-vaccinare al userului MissParker (manifestat pe forum si pe PM), si la dezirabilitatea "ocrotirii" unei asemenea atitudini pe un forum pentru mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Conchita,eu revin cu precizarea ca zau daca intzeleg ce vrei?

Dar tu daca esti convinsa ca Miss Parker greseste TU ce faci?
Spune concret ce faci tu!

Dana

deocamdata incerc sa iau haita din spinarea ei si dupa aia, cand se linistesc lucrurile, sa incercam sa discutam rational si omeneste! dar inclin sa cred ca nu se poate. you win.

Conchita uite ca incet adoptzi si tu stilul lui Miss Parker!

Eu nu ma consider ca facind parte din haita!

Nu vad unde vezi tu furci si topoare,ruguri de vrajitoare,inclin sa cred ca vezi doar ceea ce vrei tu sa vezi!

Stitzi dragilor participantzi la topicul asta,am teribila impresie ca Miss Parker chiar isi doreste sa fie (periodic)in centrul atentziei,nu conteaza cum,si eu cred ca(ceea ce afirm eu aici se bazeaza pe spusele lui Miss Parker cit de importanta e ea pe acest forum)si chiar reuseste!

Acum sta probabil si cercetaza si va reveni iar cu un link prin care(repet inca odata)va incerca pe sine insasi sa se convinga ca a luat decizia buna!

Conchita cu personaje ca Miss Parker nu vei reusi niciodata(de fapt ai si spus singura ca nu se poate,cred ca la ea te-ai referit)s-o scotzi la capat!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

io cred ca MissParker e de buna credintza.
ea crede in pericolul vaccinurilor. n-am urmarit subiectul indeaproape ca is vaccinata, copilul l-am vaccinat (cu cele sa le zicem obligatorii). nu stiu de ce MissParker a inceput sa studieze problema vaccinurilor. poate a citit ceva, a vazut o emisiune la tv (si io am vazut pe vremuri dezbateri pro/anti vaccin, si se plecase tot de la autism), poate medicul ei i-a spus ca sunt si riscuri sau biefecte cu vaccinarea. si fata s-a pus pe studiu.
ca apoi s-a axat doar pe partea anti si nu vrea sa vada partea pro, asta e deja alta poveste ( si fara sa vreau sa ating coarde sensibile, problema asta e de terapie. dar terapeuta e anti vaccin. la fel si fiica ei care e medic. terapeuta nu considera ca a fi anti vaccin e o "boala". si nici io; no bine, io nu-s nici medic si nici alta pregatire medicala n-am. ci modul vehement in care iti aperi o idee, in care te incrancenezi, in care iti pui ochelarii de cal si astupushuri in urechi da de gandit. da' MissParker nu e singura - in nici un caz pe DC - care are atitudinea asta. altii nu numai ca insista pana la exasperare si nu obosesc sa repete obsesiv aceleasi chestii pe oriunde dai peste ei, mai si vin cu epitete - nu le mai enumar ca se cunosc - chiar inainte de a fi contrazisi). uff, asta fu o paranteza maare.
cum ea e convinsa ca vaccinul mai mult strica decat drege, a vrut sa informeze si alte mamici. de aceea spun ca e de buna credintza.

AB a spus ceva despre decizii. nu stiu daca am inteles bine. poti sa alegi activ sa faci vaccinul copilului si sa ai ghinionul sa aiba efecte secundare; tu ai decis. poti sa alegi pasiv sa nu faci vaccinul si copilul sa se imbolnaveasca; nu tu ai decis ci soarta io zic ca in ambele cazuri tu decizi.
scuze daca am inteles gresit!

MissParker, io am o rugaminte la tine. te rog citeste si informatii pro vaccin. te rog consulta mai multi medici in privintza asta. or fi existand tot felul de conspiratii, da' nu te concentra pe partea asta. fa abstractie de tot ce ai citit anti vaccin - cred ca e aproape imposibil, da' fa-o de dragu' lu' David - si incepe sa citesti tot ce gasesti pro vaccin. si daca si dupa aia esti anti vaccin, asta e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel
Ne ceri sa intindem mana unei mamici care pune in pericol viata copilului ei si a altor copii, unei mamici cu care, s-a dovedit, nu se poate purta un dialog.
Atat de putin conteaza pentru tine viata unui copil? :(

ai probleme cu limba romana?
tocmai pentru ca si viata copilului EI conteaza, ai datoria morala sa nu o lovesti pe muma-sa. dar tu poarta-te in "stilul genocid" si iti doresc sa pui capul pe perna linistita seara, stiind ca ai incrancenat si mai tare o femeie sa o tina pe-a ei cu antivaccinarea. cand ti-ar fi fost atat de la indemana s-o tratezi cu respect ca sa poti rezona cu ea rational.

nu rezolvi nimic daca i se inchide contul pe dc. se duce pe alte forumuri si face la fel. atat de putin conteaza pentru tine viata unui copil de pe alte forumuri? :-(((

discutia asta e SF, e din kakfa, sa-mi spuna cineva ca visez si nu e nimic real...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui loryi1974
Iar am fost sarita si e o intrebare atat de simpla.Da mai pun una:
MP se duce cu copilul intr-un parc si copilul sau ea se inteapa cu un cui ruginit(nu-i doresc,e doar un exemplu).Ce face (si) in aceasta situatie ?Face antitetanosul sau Doamne fereste(nu doresc la nimeni)?
Si ,desigur,ce face cu antirabicul daca este muscata de un caine turbat??
Multumesc anticipat pentru raspunsuri
PS:M-am plictisit teribil sa citesc tone de asa-zise demonstratii cand eu am doar doua intrebari foarte simple si la obiect.
PS:Cu cat se insira tone de maculatura pe forum cu atat argumentele antivaccinare se dilueaza,isi oierd forta.Cand spui o minciuna,incerci sa aduci in sprijin o tona de argumente.
PS:Dupa cum spuneam nu cred orbeste in vaccinuri,am temerile mele dar e cale lunga pana la pseudo-doctorii de pe internet.

probabil ca de aceea citezi si tu tonele de maculatura, ca altfel n-ai putea sa-ti postezi tonele de emoticoane, la schimb.

1. ce faci se numeste spam si hartuiala si nu-s admise de regulament. nu poti obliga un om sa-ti raspunda. eu inteleg alegerea Feliciei de a te ignora, esti agresiva.
2. pozitia anti-vaccinare nu este o minciuna, nu e bazata pe o minciuna, nu se posteaza tone de maculatura (exceptand agresivitatile tale si ale altora asemenea, vezi x), fiecare are dreptul la opinie. si te rog sa nu mai dictezi altora cum sa interpreteze argumentele furnizate, avem si noi radare pentru dilutie la purtator.
3. care-s pseudo-doctorii de pe internet? nu-mi raspunde de sapte ori, insistand sa-ti raspund iarasi, fuse doar o intrebare retorica. daca nu esti imunolog, valoarea opiniei tale este absolut egala cu a Feliciei, sorry.

Draga Conchita(sper ca nu incalc nico prevedere regulamentara din moment ce mi te-ai adresat direct),sunt o rea cand este vorba de anumite teme,spre deosebire de tine care esti intotdeauna o moderata si desigur o iubitoare a adevarului .Asta mi-e firea,daca tu consideri ca este cazul ,fa-mi o reclamatie.Se poarta
1.Acele intrebari neplacute erau cazuri concrete ,la obiect si eram curioasa cum ar reactiona.Da-mi voie sa-mi exprim nedumerirea in ceea ce priveste in primul rand acuzatia de spam.Daca esti draguta,detaliaza te rog.Daca primesc avertisment,vreau sa stiu macar ce am facut pentru asta.
2.Tonele de maculatura nu sunt postate de mine sau "de altii ca mine"(sa inteleg ca suntem o specie aparte?).De altfel ,din cate stiam,erai impotriva tonelor de preluari.E adevarat,omul se poate schimba,in functie de circumstante.Eu tie nu-ti dictez nimic, se presupune ca fiecare om are un creier propriu si capacitate de discernamant.Pledez doar pentru folosirea ratiunii.Cum am mai precizat,si eu am propriile temeri,copilul meu a avut reactii dupa fiecare vaccin sau rapel.Am emotii la fiecare intepatura.
3.Nu sunt prea multi imunologi prin zona,sa inteleg prin asta ca orice postam,eu,tu etc este egal cu zero?Mai are rost subiectul?
In ceea ce priveste folosirea emoticoanelor,presupun ca am voie ,cel putin pana cand se va gasi cineva sa reglementeze si aceasta problema.Te rog chiar sa-mi dai de stire,nu vreau sa am probleme.
PS:Nu-i nevoie sa deschizi un topic special pentru mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Pentru ca e necesar, am sa fac niste precizari, in numele Desprecopii.co si apoi am sa inchid acest topic.

Desprecopii.com sprijina informarea corecta a parintilor, saluta descoperile medicale din ultimul secol si sfatuieste fiacare parinte sa isi vaccineze copiii conform recomandarilor instantelor medicale din fiecare tara.

Desprecopii.com nu poate insa limita dreptul fiecarui membru la libertate de opinie. Si, desi avem opinii diferite, cred ca am dat dovada de multa intelegere in ceea ce priveste userul MissParker. De luni de zile a dus o campanie anti-vaccinare.
Noi ii respectam opinia de a nu-si vaccina copilul insa de o vreme, mesajele ei au devenit militante.
Atragem atentia ca acest lucru este periculos. Este un atentat la sanatatea publica a po****tiei. Nu vrem si nu putem sa asistam calmi la aceasta campanie antivaccinare, imposibil de justificat medical si acoperita numai de presupuneri si surse informationale ne-controlate.

MissParker este libera sa ramana membra a acestui forum. O rugam insa sa inceteze campania anti-vaccinare si sa isi foloseasca cunostintele si convingerile numai pe seama sanatatii copilului sau.
Noi, ca cel mai p o p u l a r site pentru parinti, nu putem sa nu fim atenti la derapajele care pot afecta sanatatea copiilor.

Iata o serie de articole despre vaccinare, sustinute de desprecopii.com

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput