Humana 1 sau Milumil 1?

Humana 1 sau Milumil 1? | Autor: Denisa

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,
Diana are 3 luni jumate si e tare mancacioasa. Pana acum i-am dat rar completare, de 3-4 ori/saptamana, Humana 1. As vrea sa trec pe Milumil 1 pentru ca am auzit ca e mai bun. Ce parere aveti voi? Cand se trece pe Humana2/Milumil 2?

Va pupam, Denisa si Diana (3.5 luni)

Denisa

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

Draga Denisa,
Desi eu le-am dat ambilor copii numai Milumil (si am fost f. multumita de el), nu cred ca are rost sa-i schimbi bebicii laptele daca ea se-mpaca bine cu el. Si Humana este un lapte f. bun, doar ca e ceva mai "subtzire" decit Milumilu'. Oricum, daca totusi vrei, poti incerca sa i-l schimbi, desi eu una nu vad ratiunea daca ei ii place si ia in greutate bine. Milumil 2 se da de la 4 luni, Humana 2 nu stiu, dar uita-te pe cutie ca trebuie sa scrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisa spune:

Vreau sa il schimb tocmai pentru ca mi se pare subtire, am auzit ca e mai bun Milumil si gasesc Humana destul de greu, intr-un singur loc.
Multumim.

Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

Vladut a papat Milumil I de la 1 luna jumate pana la 4 luni. Pediatrul mi-a zis ca bb trebuie sa aiba (peste) 7kg pt. a face trecerea la Milumil II. Deci cam in jurul varstei de 4 luni se face trecerea; in prima zi adaugi in lapte o masura Milumil II, a doua zi doua si tot asa... Procesul de trecere dureaza cam o saptamana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Mai bine folositi formule de lapte "umanizate", adica cele care imita cel mai bine laptele de mama! De exemplu, NAN, care este produs de Nestle, deci o firma serioasa, veche. In plus, il poti da bebicului de la nastere pina la intarcare(!), crescind doar doza. Nici nu e mai scump decit Milumil, si sa vezi cum se "rotofeiesc" copiii cu el! Dar, bineinteles, daca Dianei ii place ce-i dai acuma, de ce sa i-l schimbi?

Simina & Andrei (Deiutzu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.
Eu am auzit ca Humana ar fi mai bun. Insa noi tot cu Milumil am inceput de curand. Ma tem insa ca Milumil sa nu-l ingrase pe Stefan mai mult decat este cazul.
Nicoleta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mazarica spune:

Eu i-am dat copilului Humana de cand s-a nascut. Prietena mea i-a dat Milumil. Pedriatrele noastre au recunoscut ca Humana este mai bun decat Milumil, avand doar dezavantajul ca se gaseste uneori mai greu. Este singurul lapte care se face direct la producator, celelalte am inteles ca se mai fac si prin Comunitate. De aceea uneori lipseste de pe piata.
Ambii copii au evoluat foarte bine, atat cu Humana cat si cu Milumil.
Am bagat Humana2 pe la 4-5 luni (scrie pe cutie).
De gasit ,gasesti la Carrefour mai ieftin. S-a discutat pe forum de unde poti gasi Humana mai ieftin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliac spune:

Nu stiu cat e la pret Humana si nu stiu daca e mai bun decat Milumil, insa pe noi ne-a secat de bani Milumilul pe care-l cumpar de la noi de la farmacie cu 380.000 de lei si-mi ajunge cam o sapt jumate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

Noi luam Milumil de la Metro si costa 285.000. Cand ramanem fara si nu ajungem la Metro luam de la magazinele cu articole pentru copii unde costa 310.000-315.000. La farmacie intotdeauna a fost mai scump. Nu mergeti pe ideea ca Milumil ingrasa, depinde de copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebetica spune:

Deorece Milumil este foarte parfumat atunci cand va trebui sa incepeti diversificarea, copilul va accepta mai greu mancarica, mai ales ca noile alimente nu sunt toate parfumate . Acest sfat l-am primit si eu la timpul respectiv de la un medic pediatru renumit. Este adevarat NAN are miros de lapte si atat.

Dar tineti cont de preferntele BB-lui vostru, fiecare copil se adapteaza in ritmul sau. Nu stiu daca exista reguli batute in cuie. Eu cred ca o mamica isi cunoaste cel mai bine "puiul" si va adapta situatiile noi intanlite asa cum crede ea mai bine.

Ioana si Stefan Dimitri
http://babycenter.shutterfly.com/osi.jsp?i=67b0de21b32aaebf6598

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisa spune:

In Cluj la metro e 334.000 Milumil. Nu e chestie de bani ca noi consumam foarte putin inca, o cutie de 350 gr la 3 sapt.

Multumim de sfaturi.

Denisa

Mergi la inceput