orchiopexie

orchiopexie | Autor: ninabolohan

Link direct la acest mesaj

am un baietel de 2 ani si trebuie sa-l operez pt ca nu gasim testicolul stang,nu a existat de la nastere,am facut pregnyl 4 injectii dar tot degeaba,si-a mai operat cineva baietelul,am vorbit la Gr.Alexandrescu la dr.Toli Patrancus,cat se plateste, multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CrisAndy spune:

Buna nina.
Baietelul meu de 2 ani si 2 luni a fost operat de doua ori de dl. prof. Basca Ion la spitalul Gr. Alexandrescu. Prima operatie a fost o orhiopexie stanga iar a doua o explorare inginala dreapta. Testicolul stang l-a coborat in scrot iar testicolul drept s-a dovedit nedezvoltat deci prin urmare nu a avut ce sa coboare. Operatie in sine este gratuita dar ramane la aprecierea ta "cu cat" ii vei multumi doctorului care ti-a tratat copilul.

Cristina si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada spune:

Buna,
Si eu trebuie sa-mi operez baietelul care are deja 6 ani. La el este flotant testicolul, dar in ultimul timp a aparut tot mai putin. Am fost si eu la Diagnosis la dr. Basca care a zis ca am pute incerca si cu Pregnyl dar nu este sigur.Am fost si la Dr. Dinu Florica, tot de la Alexandrescu care a zis ca dupa parerea dansei il tine ceva si nu ajuta Pregnylul, fiind cauza mecanica. Eu am inteles ca se da cam 100E la dr. + anestezistul. Prea mult nu te pot ajuta, dar va urez sanatate si interventie usoara.
CrisAndy, cum a fost operatia? Mie mi-e cumplit de frica, poate mai mult de anestezie decat de operatia in sine. Cat a durat operatia si cum a fost dupa? De dr. Dinu stii ceva? Mie mi-a placut dr. Basca, dar stii cum e cand e vb. de copil intrebi de 100 de ori si parca tot nu e de ajuns.Nu stiu la care sa ma duc, am inteles ca ambii sunt foarte buni.
Va pup, sanatate si Paste fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninabolohan spune:

multumesc pt raspuns fetelor,este f greu sa iei o decizie cand este vorba despre puiul tau,am fost si la spitalul budimex sa mai cunosc si alt dr,sigur trebuie operat,testicolul nu a fost de gasit niciodata,este posibil sa nu existe dar tot prin operatie vom afla,despre bani la dr. chiar habar nu am,si inca nu m-am hotarat la ce dr. va rog mult mai astept parerile voastre despre chirurgi pediatrii,m-ar ajuta mult sa pot hotara!ma doare sufletul numai cu gandul la operatie dar trebuie facut!le tin pumnii celorlalte mamici care vor trece prin asa ceva!si puiutilor multa sanatate,ei sunt mici dar sunt convinsa ca sunt tare puternicii! doamne ajuta fetelor...

Mergi la inceput