Fetita mea de un an si 8 luni acuza de vreo doua zile dureri sub bratul stang. Isi duce mana la subtioara si spune "au, au". Initial ne gandeam ca poate am strans-o mai tare cand am luat-o in brate si i-am facut vreo vanataie, dar ne-am uitat si nu pare sa fie nimic umflat, rosu sau vanat. Voi merge maine cu ea la doctor, insa as fi curioasa sa stiu daca s-a mai confruntat cineva cu o problema asemanatoare. Multumesc anticipat.
Eu am avut adenopatie sub bratul stang, dar eram mai mare, 13 ani. Mi s-a umflat un ganglion limfatic, din cauza unei intepaturi de albina in mana, dar am inteles ca se putea face de la orice fel de rana (taietura, intelatura, julitura etc) la mana respectiva. Ma durea, nu era nimic vizibil, dar se simtea un ghemotoc la palpare, ai putea sa verifici asta...
Sanatate!
Diana de
Alex (23 aprilie 2007)
Diana, multumesc pt raspuns. Am fost intre timp la doctor si a verificat si el ca nu are nimic umflat in zona aceea, nici la clavicula, nici sub brat (vreun ganglion). Ne-a spus sa o urmarim si sa il anuntam daca se umfla ceva, dar el crede ca nu e nicio pb si ca e de la luatul in brate... Deci ne-am alarmat degeaba (sper). Asa-i cu puii astia mici, mai ales cand nu pot inca sa vorbeasca suficient de bine si sa explice mai pe larg ce ii deranjeaza. Multumesc inca o data pt raspuns .