selectie emisiune Copiii spun lucruri traznite
Poate nu e locul tocmai potrivit pt acest subiect, insa rog moderatorii sa nu-l mute caci la aceasta sectiune citesc mai multi parinti si ma intereseaza repede o opinie.
Am fost chemati cu Matei la preselectia pt aceasta emisiune si as dori sa stiu daca au mai fost copii in aceasta situatie - cam ce se intampla acolo, cum decurge interviul, care sunt criteriile de selectie? Cine face acest interviu? Merci.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Febr-Martie 09
Raspunsuri
lbelciug spune:
69 de vizualizari si nici un raspuns? Chiar nu stie/n-a auzit nimeni nimic?
Febr-Martie 09
An@ spune:
Pai io am intrat ca te cunosc , nu ca am experienta!
Dar cum l-a selectat? ati trimis voi ceva?
Parca am vazut o data in anii trecuti imagini "de culise" de la preselectie si cei care selectau erau ca un juriu, cateva persoane din echipa. Mi s-a parut (daca imi aduc bine aminte),ca la inceput ii lasau sa vorbeasca liber, despre orice, ca sa-si dea seama cam de unde pot iesi "perlele". Probabil ca au si intrebari care stimuleaza "perlele".
Si eu sunt curioasa cum e...poate ne povestesti tu dupa.
Si sa neanunti cand apare m la teveu sa ne uitam.
SUCCES!!!
mami de Ana (22 mai 2007)
AVoogt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui An@ Pai io am intrat ca te cunosc , nu ca am experienta! Dar cum l-a selectat? ati trimis voi ceva? Parca am vazut o data in anii trecuti imagini "de culise" de la preselectie si cei care selectau erau ca un juriu, cateva persoane din echipa. Mi s-a parut (daca imi aduc bine aminte),ca la inceput ii lasau sa vorbeasca liber, despre orice, ca sa-si dea seama cam de unde pot iesi "perlele". Probabil ca au si intrebari care stimuleaza "perlele". eu sunt curioasa cum e...poate ne povestesti tu dupa. Si sa neanunti cand apare m la teveu sa ne uitam. SUCCES!!! mami de Ana (22 mai 2007) |
Aceeasi intrebare am si eu : cum l-a selectat? Ca sunt tare curioasa
http://alina-vachim.magix.net
AVoogt
eunice78 spune:
Eu l-am inscris pe fiul meu cel mare in urma cu ceva timp, nici nu mai retin. Adica am completat formularul acela de pe site. Dar am inteles ulterior ca ar fi trebuit sa mergem la preselectia de la mall, cea care a tot fost anuntzata la tv, dar la cre noi nu am ajuns din lipsa de timp. Nu stiam ca se mai fac si ulterior selectzii.
Sa ne spui si noua cum a fost.
grati.ela spune:
si Ozi a fost selectata de "un nene" cand era la gradi. Nu am lasat-o pe de o parte ca tare mi-era groaza de ce zapacenii ar fi putut spune si nu-mi mai scoteam nasul in lume, pe de alta parte pt ca sotului i se parea ca Iantu isi rade de copii...la acea vreme stiu ca te tinea o zi intreaga fara sa-ti dea nici macar un suc si in plus orice i se intampla copilului (exp: sa se impiedice de vreun fir la filmari) era exclusiv vina ta (semnai pt asta).
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
_Ralu_ spune:
noi eram o data intr-un restaurant si fii-mea se tot dadea in stamba pe acolo, si un domn a venit la noi si ne-a intrebat daca nu vrem sa o ducem la "copiii spun lucruri trasnite"...
nu stiu daca a fost pe bune sau nu, dar noi am refuzat politicos din start. nu am cerut si alte detalii....
Emma INVINGE cancerul!
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)
Ana68 spune:
Liviana,hai sa-ti impartasesc si eu din experienta mea si a fiului meu vis-a-vis de aceasta emisiune.
In 2002,prin septembrie,echipa celor de la "Copiii spun lucruri trasnite" a venit in Timisoara la o preselectie.Ok,ne-am intamplat in zona aceea si afland despre ce este vorba,am vorbit cu o doamna de acolo sa ne dea si noua un formular sa-l completam.Deci,precizez,noi am ajuns in zona unde se facea preselectia intamplator,avand treaba acolo.Am vazut o adunare de oameni si am zis hai sa vedem ce e acolo.
Formularul respectiv erau de fapt doua formulare,unul o declaratie a parintilor ca sunt de acord cu participarea copilului la emisiune,in caz ca va fi selectat si ca isi asuma transportul si alte cheltuieli de deplasare si ca nu va da in judecata emisiunea pentru ce va spune copilul pe scena si cel de-al doilea formular se referea la datele copilului,adica numele,varsta,anul nasterii,ce ii place si ce nu,ce trasnai a facut de-a lungul timpului si sa scriem pe scrut o intamplare cat mai iesita din comun a copilului,ce mananca,ce bea,ce preferinte are....etc,etc,etc...chestii de astea,intelegi tu.In fine,am asteptat o vreme acolo,apoi copilul a fost chemat undeva in cladire.Mi-am dus copilul acolo,insa eu nu am avut voie sa intru in camera aceea,ca sa nu influentez copilul,astfel ca el sa fie cat mai spontan si mai natural.Acolo,imi povestea Alexandru,un nene i-a pus intrebari despre el,despre gradinita,despre prietenii lui,ce ii place,ce nu....chestii de astea,pe care le punem de obicei copiilor.Si a vorbit in fata unei camere,deci era filmat.Am inteles de la doamna care ne-a adus in cladire,ca se procedeaza asa,ca sa vada reactia copilului in fata camerei,daca are trac,daca e emotiv,daca...daca...daca...daca da bine pe sticla si asa mai departe.Dupa sedinta de filmare,am fost poftiti sa mai asteptam o vreme ,pana cand filmarea a fost studiata de cineva din stafful acela,apoi Alexandru a fost invitat la o discutie cu Dl.Iantu in persoana.Eu ,ca si prima data,nu am participat si nu mi s-a permis accesul in camera respectiva.In schimb usa la camera era deschisa si eu am auzit partial ce era copilul intrebat.Probabil s-a vazut pe mine nelinistea,caci doamna aceea a stat cu mine tot timpul si m-a linistit si m-a asigurat ca copilul nu va pati nimic,mi-a explicat amanuntit ca Dl.Iantu poarta cu el o discutie ca sa vada cum s-ar descurca pe scena,daca e spontan si asa mai departe,cam ca la filmarea initiala.
Bucuria mi-a fost mare vazandu-mi copilul iesind razand din camera,Dl.Iantu l-a condus pana la usa,au dat noroc ca barbatii si ne-a urat o zi buna.Alexandru avea 6 ani la vremea aceea.
Pe urma doamna aceea ne-a spus ca,daca Alexandru va fi selectionat,vom fi contactati telefonic si anuntati cand sa ne prezentam la filmare.Si asta a fost tot.
Cam pe la inceputul lunii Octombrie am primit un apel pe mobil,de la o doammna din Bucuresti,care ne-a anuntat ca Alexandru a fost selectionat si ne invita in 25 octombrie(tin minte cu exactitate data,iti dai seama) sa fim la Bucuresti pentru filmare.Ok,am zis,mai ales ca acea data coincidea cu anume treburi de servici pe care trebuia sa le rezolv taman la Bucuresti.Asa ca zis si facut,am plecat impreuna cu copilul si pe la ora 13 ne-am prezentat in statia de metrou...Semanatoarea parca,dar s-ar putea sa gresessc...ca asta nu mai tin minte...a venit un domn cu un autoturism si ne-a cules de acolo,pe noi doi si inca vreo 3 mamici cu copilasi cu tot si ne-a dus la sediul Prima de atunci,undeva de parca era pe un camp...la naiba in prasnic,am intrat acolo,ne-a preluat pe toti doamna care vorbise cu mine la mobil,ne-a dus intr-o camera unde ne-a rugat sa ne aranjam,sa schimbam copilasii,daca trebuie...etc,etc,etc si ne-a rugat sa steptam pana va veni ea sa ne preia sa ne duca pe platou.N-am stat mult si am ajuns pe platoul de fimare,care pentru mine a fost o mare dezamagire,pe mine m-au asezat undeva cam in primul rand de banci,pe Alex si inca doi copilasi i-au luat si i-au dus dupa un panou de decor,pe unde intra Dl.Iantu vesel si razand de obicei si s-a spus in platou sa se faca liniste,se filmeaza...alea-alea...si-a inceput inregistrarea....nu este in direct,se inregistreaza.Si unde Dl.Iantu,inainte de filmare era un pachet de draci si de nervi si urla la aia pe acolo prin platou,brusc a intrat razand si vesel si a inceput sa se adreseze copiilor,discutand cu ei mai mult sau mai putin,dupa cum considera el ca se descurca copilul mai bine sau nu.Totul a durat,cat sa zic??!aproximativ jumatate de ora,nu mai mult...apoi s-a oprit filmarea,ne-au rugat sa parasim platoul si au urmat alti parinti cu copiii la rand la filmat.Asta a fost tot...daca nu as fi avut probleme de servici de rezolvat in Bucuresti,sincer iti spun,mi-ar fi parut rau de banii dati pe tren.In fine.Platoul acolo era plin de persoane,insa acelea nu plecau,erau persoanele platite sa reprezinte publicul.Numai parintii cu copiii se schimbau la jumatate de ora.
In aceeasi locatie,la vremea respectiva,se filma si emisiunea carcotasilor,caci am vazut ca era acolo si decorul lor.
Cam asta a fost aventura noastra cu emisiunea asta.
La plecare ni s-a spus ca urma ca in 2 saptamanni sa vedem filmarea pe post si asa a si fost.Saptamana aceea nu a fost,cu toate ca am urmarit,insa saptamana urmatoare ne-am vazut pe sticla....Nu a fost dat integral ceea ce s-a filmat,deci din juma' de ora cat am stat noi pe platoul de filmare,la tv s-a vazut doar 10-15 minute.
Cam asta a fost.Poate ca am omis cate ceva ,insa imi gasesc scuze ca s-a petrecut acum aproape 7 ani in urma.
Mult succes sa aveti!Poate de atunci s-a mai schimbat cate ceva!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri
lbelciug spune:
Vazusem si eu anunturile cu preselectiile de la Mall, dar pt ca perioada se incheiase, am completat formularul de pe site-ul PrimaTV, mai mult din curiozitate, fara sa cred ca ne vor chema.
An@, sigur ca va povestesc, maine mergem acolo.
Gratiela, mie mi-a spus ca interviul dureaza maxim o ora.
Ana68, iti multumesc tare mult pt experienta impartasita. Cam nasol ca nu ti s-a permis initial accesul in camera respectiva, dar cred ca a fost o masura normala. Overall, cred ca va fi o experienta interesanta si pt noi, eu am incredere in Matei si chiar mi-am propus sa nu vorbesc cu el despre ceea ce urmeaza, sa-l las sa fie in elementul lui.
Pupici tuturor.
Febr-Martie 09
ancamari spune:
Liviana, mult succes lui Matei!
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu ; poze oct ; poze nov ; poze Craciun ; poze ian09
maraki spune:
Sigur este statia de metrou Semanatoarea, acolo am fost la filmare pt Vrei sa fii milionar.Succes baiatului
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5