Vrem shi noi o casutsa mica :)
Raspunsuri - Pagina 2
Dafneea spune:
Bine, mai Gutuitzo, si faceam loby la greu, la soacra-mea!
MAi bine ca v-ati gasit altceva ca nu cred ca ai fi avut trai usor cu ea pe-aproape...:)))
si succese!
Felicitari pt.curaj!
Dafneea spune:
Idee:ai putea sa te faci bona pt. inca un copil, doi pana ce o mai scoti si pe Nanutza din scutece.
Se cauta in Bucuresti, mai ales in perioada asta si poate iti gasesti chiar pe site-ul acesta ceva.
Cu Dumnezeu inainte!
mamica_gutuie spune:
Bine ca mi'a trecut prin minte sa zic c'am gasit gazare! :)
Dafneea, scumpo, multsumesc mult ca m'ai shi facut sa rad una' buna :D sa nu mai vorbesc de faptul ca te'ai gandit sa ma ajutsi , ceea ce conteaza enorm pentru mine acum.
Multsumesc mult shi sa ne vedem cu bine prin Capitala
Nana mica shi a ei gutuie de mamica :)
mamica_gutuie spune:
Dupa sapaturi demne de un arheolog printre subiectele de pe generale am regasit, in sfarsit, vechiul meu subiect cu casutsa :))
Gata! Sun deja de doua saptamani bucuresteanca de Titan si muncesc de 10 zile intr`un loc ce`mi place si e acceptabil platit. Sa ma iertats ca nu am scris nimic mai devreme, dar au fost toate intamplarile din ultima vreme foarte haotice si pline de aventuri. Dar, mai presus de toate, au fost cu sprijinul lui Dumnezeu si a celor de pe site`ul asta cu care am vorbit pe ciat aproape zilnic pana am venit in Bucuresti.
Tumpi a fost o dulce ca m`a cafegit in prima mea zi aici si si`a luat liber de la scarbici sa ma adune de pe strazile Capitalei
Mamarutsa ca m`a dus la intalneala si mi`a facut o mare bucurie dandu`mi telefonul ei sa o sun pe Nana mea mica, ea nefiind cu mine aici
Teo52416354 (nu stiu ce nr de parnaie ai maica) ma tot suna si ma inveseleste cu exuberanta ei si tot ea mi`a listat CV`ul norocos cu care am luat job`ul de acum
Mami Q , toata familia Q de altfel (inclusiv matusica), nishte haiosi deosebiti care mi`au infrumusetat o zi de duminica teribil de trista din viata mea, ca`mi era dor de Nana rau din cauza piscoturilor si piticilor ce i`am vazut la intalnirea din parcul Tineretului pentru Dinu mai ales :)
Tzukuleeeeeee smecheroaso, abia astept sa ma instalez mai bine sa ne facem viata sociala, daca tont suntem parasite de berbanti :D numa ca parca vad ca al tau se intoarce si ma lasi balta
Lix, nebunatica de mi`a gasit job`ul si a pus o vorba buna pentru mine la cel de mi`i shef ! tanar si mijtoc shef mi`o gasit Dau o berica la primul salar :))
Sa ma iertati daca am uitat pe cineva, toate imi sunteti dragi si mi`ati fost aproape si astept sa ne revedem cu acelasi zambet pe fata la primul meu salarel sa dau o cafia :))
PS: Care aude de un apartament cu doua camere, semimobilat prin
Titan sau in apropiere, poate va amintiti sa imi scrieti un PM
Sper sa mai vorbim cat de curand! Pana atunci va
Nana mica si a ei gutuie de mamica