problema mare cu 112

problema mare cu 112 | Autor: REUTcarmi

Link direct la acest mesaj

de curand la caminul unde este fetita mea de 6 ani au fost niste pompieri.le-au explicat ce care este menirea lor si mai multe iar cand au ajuns la pericole i-a invatat ca atunci cand a luat ceva foc si sunt singuri sau cand unuia dintre parinti i se face rau sa sune la 112sau la alte pericole.ei vreau sa va spun ca de atunci i se pare ceva extraordinar sa sune la 112 sa fie cica de ajutor cu ceva(este un copil f normal fara scapari sau tulburari de comportament pur si simplu asa vedea ea acest nr )iar o colega de a ei a i-a zis ca daca o mai supara vreun coleg isi taie venele si apoi sa sune la 112.asta m-a ingrozit chiar f tare am incercat sa o lamuresc pe fetita mea ca nu trebuie sa se gandeasca niciodata la asa ceva pentru ca nimic si nimeni nu merita sa-ti faci rau tie dar eu stiu cat de bine a intels si ce discutii mai au ei la camin chiar ma gandeam sa vb si cu educatoarea sa faca o discutie cu toti sa le explice mai bine ce este cu acest 112.invatati-ma ce as mai pute sa-i mai explic si cum mai bine poate ati mai trecut prin asa ceva