bebe in camera separata sau cu mamica ?
Raspunsuri - Pagina 7
crissandrada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui conchita
shhhh, poate-i dai idei si maine-poimaine ai pe constiinta un topic nou cu titlul: "Nu vreau sa inchid televizorul cand doarme bebe!" |
Sunteti de coma. Eram cam trista dar voi ati reusit sa ma faceti sa rad.
Criss de Alessia si Andrada
REUTcarmi spune:
eu cred ca cel mai bine ar fi ca un bebelus sa doarma in camera cu mami si de ce spun asta pentru ca un copil mai varsa dragele mele ca asa fac bebelusii si se mai pot ineca cu propria voma si se pota intampla tragedii eu stiu un caz si ................pentru ca te fura somnul ala mare ca esti f obosita de atatea nopti nedormite si cred ca ar fi bine sa-l tii langa tine ca poate totusi pana la urma ai sa-l alaptezi pe bebe al tau nu ca este spre binele lui acum el este mai important ce vrea el nu ce vrei tu ca de aia il faci sa-i fie bine mai intai lui nu este ceva minunat sa-ti tii puiul la piept sa-l alaptezi.dar cred ca luni are dreptate tu faci bebele pentru tine sau pentru altcineva asa dai de inteles scuze daca toate mamele ar aveas gandirea ta ar fi vai de copii astia ce se nasc
Liliana82 spune:
REUTcarmi Tu ai cumva un doctorat in pshihiatrie sau psihologie sau doar te dai asa cu parerea pe forum precum "Tzata Leana " ca oricum e gratis si poate iti apreciaza si tie cineva sclipitoarea ta inteligenta..
Si era sa uit cand am zis de "coltisor" de camera m-am referit exact la coltu din dreapta sud unde sal asez pe coji de nuci si logic sa-l las sa moara de foame mai repede...
Subiectu alaptatu s-a incheiat... daca tot aveti chef de barfe glume si postari inutile duceti-va la ala cu amanta...
Multumesc celor care au dat raspunsuri la subiect fara ironi si glume din lipsa de altceva.
Am sa-l tin pe bebe in camera mea.
Liliana82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_a Liliana82, te-am raportat la moderator pentru atac la persoana. Children's advocate |
Asta ca mori tu de ciuda pentru ca ai luat adevertisment...
Liliana82 spune:
In cazul meu dear anca este aparare...NU arunc cu rosii gratis si imi maschez bine contraatacurile. Hai zi mai bine ca mori de ciuda ca ti-ai luat adevertisement din cauza mea....
Androix spune:
O sa vezi tu pe dracu cand ti-or siroi tzatzele si-o sa te usture si-n si n-o sa mai sara nimeni sa te ajute cu un sfat pe forumul asta...
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
SPRING SALE!!!
Andreea mama de Filip si Georgia
oanamada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Liliana82
Asta ca mori tu de ciuda pentru ca ai luat adevertisment... |
Auzi draguta, eu cu anca_a am avut multeee ciocniri pe forumul asta da' chiar mi se pare ultima persoana care sa moara de ciuda ca a luat "adevertisment" pentru ca a spus ce gandeste!!!!!
Pana una alta tu nu te aperi...te-ai facut de kkao singurica de la prima postare - aia in care dadea bir cu fugitii "berbantu" (de ce oare??????) pana la asta in care ne-ai explicat amanuntit configuratia casei tale, dotarile interne....ca atare...daca stam sa recapitulam ce stim noi despre tine....mmmm...cam tot...inclusiv ce ai in cap (ca ne-ai zis singura!!!)
Cat despre ceea ce stii tu despre noi....(cu directie la referirile tale legate de reutcami)...NIMIC! E cam greu sa stii ceva sau sa inveti ceva de la persoane care sunt de pe cu totul alta "planeta" decat tine...
Asa ca mai bine....pana sa cazi cu totul in penibil...nu te mai lua de nimeni si stai cumintica acolo si mai "coace" un subiectel "savuros".....da "coace-l bine"...vreo cateva luni!
Androix, anca, reutcami
Oana siCati mica (1 an si 7 luni)
CATI POZE NOI
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."