Doamna doctor Paris
Dragelor,
Stiu ca s-a mai discutat pe forum si au existat coordonatele doamnei doctor Paris insa la mine nu functioneaza cautarea (cred ca la nimeni). Ajutati-ma va rog cu numarul de telefon de la cabinetul particular. Am inteles ca se numeste Femina si este pe undeva prin Dr. Taberei.
Astept ca de obicei un semnal de la voi. Multumesc
Raspunsuri
dyana spune:
Sunt sot si sotie.
Programari la cabinet:
778.74.80
E in Dr. Taberei, langa Materna.
Aleea Valea Viilor
Bl. D49, Sc. G, parter
Succes,
Diana
Sorina spune:
Multumesc pentru promptitudinea raspunsului.
Surorii mele i-a intrat in cap ca are mestra peste sarcina si musai sa mearga la medic. Dupa cum ati prezentat-o voi pe doamna doctor este exact genul de medic de care are nevoie orice graviduta, iar eu normal ca vreau ce-i mai bun pentru sora mea.
Inca o data multumesc.
ad_risnov spune:
Draga Sorina,
Si eu sunt pacienta dr. Florentina Paris, in 18 saptamani. Eu pot adauga inca un nr. de trelefon unde cu siguranta o sa-ti raspunda cineva:
4136928. Si la acest nr. poti face programare pt. sora ta. Mie la celalalt nr. imi raspunde aproape mereu un robot.
Cabinetul este in Dr. Taberei, la Romancierilor, pe partea dreapta. O sa vezi o pancarda galbena cu numele cabinetului, FEMINA. Cabinetul este intr-un bloc de 4 etaje, la parter.
Dr. Paris are zi de consultatii doar joia, dupa ora 16.
Este o tipa super OK, calma, blanda si care raspunde la toate intrebarile pacientului.
Succes si multa sanatate surorii tale!
Adriana
Sorina spune:
Adriana,
Multumesc pentru precizare.Si mie imi raspundea tot un robot si din cauza legaturii telefonice destul de slabe nu am reusit sa inteleg noul numar de telefon. Intre timp sora mea a facut un test de sarcina care a iesit negativ si in limita timpului ei va merge si la doctorita Paris la cabinet.
Vreau sa va multumesc inca o data pentru ajutorul dat si sa-mi cer scuze ca am raspuns atat de tarziu.
Va pup.
dyana spune:
Informatii de la cabinetul Femina:
"SERVICII ONORARII
CONSULTATIE ....................................................... 7 USD
INTRERUPERE SARCINA .................................... 30 USD
(inclusiv consultatie)
CURETAJ BIOPSIC ................................................ 30 USD
EXTIRPARE POLIP ............................................... 15 USD
ELECTROCAUTERIZARE COL ........................... 15 USD
IMPLANTARE STERILET .................................... 30 USD
(inclusiv steriletul)