pantofi din piele
![](images/user_woman.png)
Buna!
Ma adresez in special mamelor de fete putin mai mari(cu masura la picior 29- 30).
De unde le cumparati pantofi din piele care sa fie si draguti si la preturi cat de cat aceptabile(in jur de 100 RON)?
In afara de Unirea et.3, nu prea stiu unde sa caut.Poate ma ajutati si pe mine cu o sugestie.
Multumesc!
Raspunsuri
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ralucis spune:
ma bag si eu in discutie, dar pentru fetite de 2-3 ani, niste pantofiori mai delicati, sa mearga si cu rochite mai festive, de unde sa iau? nu gasesc decat din acestia cu talpa butucanoasa care nu imim plac deloc
vrabi spune:
Salutare,
Noa,pantofiori draguti am vazut in magazinul Obor,cum intri (intrarea principala),o iei in stanga,pe langa raionul cu nasturi,pana in capat.
Eu am vazut acolo pantofi foarte draguti din piele la 75-80 ron.Nr.29 aveau sigur ca ma interesa pe mine,nu stiu daca aveau si 30.
dcepf spune:
Salut,
Am si eu o intrebare legata de pantofiori.
pentru baietel de 1 an care abia a inceput sa mearga : unde gasim pantofi din piele, de buna calitate?prin asta inteleg : ghetuta care sa ii tina glezna sau sandalute mai inalte..care sa tina glezna, din piele MOALE, talpa FLEXIBILA, si cu taloneta?
La fel, avem o problema cu incatlamineta folosita prin casa...pana acum poarta numai sosetuta din acelea cu talpa cum se gasesc peste tot, insa fiind talpa aia un plastic prost, ii transpira si i se uda picioarele.Stiti de unde sa gasesc ceva bun de pus in picioruse in casa? Nu sandale...ca nu ii tin glezna si am incercat si era cat p'aci sa isi suceasca piciorul .
Multumim!
oanamada spune:
de la bebe pana la 4-5 ani
1.In obor...un magazin (chiar magazin amenajat) -cum intri in stanga...are bebetom (in jur de 140 ron)
2. pe Mosilor- magazin babyna - incaltamainte spaniola...foarte misto, dar cam scumpi - inclusiv incaltaminte de ocazii pentru fetite (chiar si foarte mici 0-3 luni)
3. Magazinul Lalu- la Ateneu, langa Hilton- incaltaminte Primigi
Oana siCati mica (1 an si 7 luni)
CATI POZE NOI
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
ralucis spune:
oana, multumesc, o sa caut la lalu, la babyna am gasit pe net pantofii, dar cam scumpi.
dcepf, nu stiu unde am citit ca incaltamintea pt copii nu trebuie sa aiba taloneta, doar daca cel mic are vreo problema la picior ar fi recomandata, o sa caut sa dau un link, sa nu vorbesc aiureli. eu zic sa cauti ceva de incaltat cat mai moale si flexibil, noi am avut incaltaminte si care nu tinea glezna, de genul pantofiorilor si al sandalutelor obisnuite, si mi s-a parut chiar mai buna, mergea copilul mai bine, mai usor, nu se simtea copilul incorsetat, acum depinde si de cum e mersul celui mic.
oanamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralucis oana, multumesc, o sa caut la lalu, la babyna am gasit pe net pantofii, dar cam scumpi. dcepf, nu stiu unde am citit ca incaltamintea pt copii nu trebuie sa aiba taloneta, doar daca cel mic are vreo problema la picior ar fi recomandata, o sa caut sa dau un link, sa nu vorbesc aiureli. eu zic sa cauti ceva de incaltat cat mai moale si flexibil, noi am avut incaltaminte si care nu tinea glezna, de genul pantofiorilor si al sandalutelor obisnuite, si mi s-a parut chiar mai buna, mergea copilul mai bine, mai usor, nu se simtea copilul incorsetat, acum depinde si de cum e mersul celui mic. |
Pe net la babyna nu sunt nici jumatate din ceea ce au in magazin...cei de la babyna sunt singurii fara taloneta...in rest Primigi, Naturino, Bebetom...toti fac incalataminte pentru copii mici cu taloneta....este de preferat sa o poarte astfel pentru ca in acest fel se formeaza ca lumea piciorusul si se evita platfusul ....
Oana si
![](zana.gif)
CATI POZE NOI
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/fiona67/fiona67.jpg)
fiona67 spune:
Eu i-am luat baietelului meu de 11 luni pantofiori marca Bebetom, integral din piele, decupati, 120 lei.
Magazinul Unirea, et 3, Andy Kids parca se numeste magazinul.