Vara la bunici - poze
Raspunsuri - Pagina 3
Adriana_MS spune:
Foarte frumoase pozele si eroii lor... Ce mare a crescut Andrei de cand nu l-am mai vazut in jurnalul lui. Sa va traiasca , sa va aduca numai bucurii !!!
Adriana
Veve spune:
Offfff-offff,Mirela!Nu'sh daca sa plang sau sa rad?!?!?Douaj' de ani la rand mi-am petrecut verile cel putin doua saptamani arzandu-ma pe pietre sau pescuind pe malurile moldovei!Ce amintiri!!!Multumim c-ai impartit cu noi farama aceasta de paradis!
Irina & Vevemica & margica din burtica
Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." (Shakespeare)
alba spune:
WOW...Superbe poze ... Andrei,ce baiat mare si frumos te-ai facut
Sanatate si multe bucurii,va doresc
Iar bunicilor le urez sa fie sanatosi pina la adinci batrinetzi,sa joace la nunta nepotzelului !
***Alba***
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album%20principal&mid=499&cid=78
emari spune:
Frumoasa familie: bunici-parinti-copil, sa va traiasca si sa fiti fericiti! De locuri nu mai spun nimic, caci le cunosc frumusetea, eu fiind din Vatra-Dornei, casatorita in Bucuresti!
Ceea ce vreau eu sa subliniez este ca acolo exista o frumusete a sufletului mai pronuntata decat aici in Bucuresti! Sau poate ca mi se pare mie!
roisin spune:
Si mie mi-ai adus nostalgii in suflet, draga Mirela, eu am bunici in partea aceea a tarii, si mi-am facut toate vacantele acolo, si uite ca de doi ani nu reusesc sa mai ajung, si ma doare sufletul de dor... of, of, Moldova mea draga, padurile alea bogate, gradina bunicului si mazare si bob, si porumb, si cirese amareeee...
danis spune:
si eu am avut bunicii in moldova, dar nu am mai fost pe-acolo de la ... nu vreau sa va intristez, cert e ca mi-e tare dor de locurile alea, asa cum erau ele cand eram mica ... multumesc !